Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Neće,sve im se lepo uklapa.Do kraja građevinske sezone gotovo do banje,odmor januar i februar i onda asfalt od Preljine do Adrana do kraja 2025 i 2026-te Adrani-Vrnjačka banja.U Preljini su uradili većinu stubova za nadvožnjak,to im najviše vremena oduzima,radiće uporedo regulaciju Morave kod Magnohroma,most na Ibru...

Ako uskoro krenu most preko Ibra i galeriju ispod pruge možda i mogu.
Mislio sam na ovaj deo pre ulaska u KV.
Screenshot_2024-09-06-13-10-47-17_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

• Sviđa mi se
Reagovanja: SCS
Ovaj snimak potvrđuje moju teoriju da je deonica Adrani-Vrnjačka banja ostavljena za sam kraj izgradnje.Šteta što je Košanin uklonio snimke mogli bi da uporedimo snimak od pre godinu dana sa ovim snimkom i videti da skoro ništa nije urađeno na ovoj trasi.Šteta jer je do Vrbe realno moglo puno da se uradi a možda i da se pusti 2025-te u saobraćaj.Još nešto,da ne davim previše,Behtel-Enka ima radnika taman toliko za deonicu koju trenutno rade.Nemaju oni ljudi da uporedo rade dve deonice pa i dalje tvrdim da je država namerno izazvala blokadu meštana na deonici Preljina-Adrani.
Drago mi je što smo dobili @Glisok sa fantastičnim snimcima,podrška druže!

Сад се види како завршавају до Врњачке бање са ризлом, тако лагано селе механизацију и људство на део Прељина- Адрани. Штета је што не раде петљу Прељина јер на њој има доста посла. При томе је најоптерећенија деоница са саобраћајем! Верујем да је могу завршити до краја следеће године а можда и пре ако запну. Део од Врњачке бање до Врбе се исто релативно брзо може завршити. Нажалост од Врбе до Адране неће ићи ни лако ни брзо. Можда до краја 2026-е, можда!

Vrh