"Očekuje se da bi naredna deonica koja bi mogla da bude puštena u saobraćaj bila od Preljine do Adrana, zatim od Koševa do Trstenika i na kraju bi se pustila deonica od Trstenika do Kraljeva"Moravski koridor najavljivan do kraja 2023: Završena tek četvrtina, a već košta 500 miliona evra više
Iako je završena tek četvrtina auto-puta od Pojata do Preljine, srpski budžet je već koštao milijardu i 400 miliona evra.n1info.rs
Današnje novinarstvo"Očekuje se da bi naredna deonica koja bi mogla da bude puštena u saobraćaj bila od Preljine do Adrana, zatim od Koševa do Trstenika i na kraju bi se pustila deonica od Trstenika do Kraljeva"
Moram da prokomentarišem ovu rečenicu novinara na kraju. Da li je ovaj čovek uopšte pogledao neki snimak o napretku radova na kompletnoj trasi koji izlaze na Youtube skoro svaki dan? Pa i vrapci na grani znaju da će se pusti prvo do Trstenik i Vrnjačke Banje, pa onda sve ostalo. Totalna neinformisanost novinara tj. neprofesionalnost!
Takođe, Južna Morava je ispravljana tek na nekoliko mesta od kojih je za sada jedino kod Mrzenice nešto ozbiljnije tako da nema šanse da će se time ubrzati njen protok ...
Geografiju naše zemlje znam prilično dobro, tako da bih te zamolio da tvoju konstantaciju obrazložiš i da mi objasniš zašto se sramotim.Malo se podseti geografije naše zemlje, a ne da se sramotiš ovako.
Takođe, Južna Morava je ispravljana tek na nekoliko mesta od kojih je za sada jedino kod Mrzenice nešto ozbiljnije tako da nema šanse da će se time ubrzati njen protok ...
Stavio sam tvoj tekst pod navodnike koji je bio pogrešan, pa je osnovna kultura da to pročitaš. Eto, sad si napisao ispravno - Zapadna Morava. Bravo!Geografiju naše zemlje znam prilično dobro, tako da bih te zamolio da tvoju konstantaciju obrazložiš i da mi objasniš zašto se sramotim.
Osnovna kultura u komunikaciji je da prvo napišeš šta sam pogrešno rekao, da to potkrepiš činjenicama, a ne da iznosiš paušalno/političke izjave.
A što se tiče plavljenja Zapadne Morave i rušenja mostova, ne budi lenj pa pogledaj novinske članke i Youtube snimke iz prethodnih godina i vremena kada nije postojao autoput i shvatićeš da taj problem postoji decenijama unazad, a ne da će tek nastati zbog izgradnje autoputa.
Izvinjavam se i ja na grubljem načinu ukazivanja. Bilo je to posle par pivaIzvinjavam se, da bio je lapsus. Na Južnoj Moravi imam vikendicu pošto mi je pradeda iz tog kraja, a živim na nekoliko kilometara od Zapadne Morave, tako da nije bio problem u mom poznavanju geografije.
Hvala na objašnjenju i korekciji, mada mislim da je to moglo biti i na malo kulturniji način. Kada ja nekog ispravljam trudim se da ga svojim pisanjem ne uvredim ili omalovažim.
To je trebalo sve ove godine da bude završeno!
Sada spominje podelu na dve deonice na sektoru 3.