да саобраћај из Александровца на пример иде преко Крушевца
Мени баш и није логично. Није логично да не постоји ниједан мост између Крушевца и Трстеника. По тој логици, нису морали да праве петљу у Великој Дренови. Требали су још једну да направе у Макрешане и да саобраћај из Александровца на пример иде преко Крушевца. Циркус
Ако би неко из Александровца ишао до Велике Дренове, најкраћи пут му је кроз Крушевац.Okej, shvatam sta si mislio. Vidim u komentarima da se ljudi zale da mestani Aleksandrovca i Brusa nece moci da idu od Stopanje do Velike Drenove i da je tu potreban most na Z. Moravi.
A kako su do sada isli?
Izgleda da će posle izgradnje imati dve opcije:Ако би неко из Александровца ишао до Велике Дренове, најкраћи пут му је кроз Крушевац.
Ne razumem, kakav most izmedju Krusevca i Trstenika kada su oba grada sa iste strane Morave?
To je verovatno ona varijanta "evo rade tu u blizini autoput, a nama treba fali taj most, mogli su usput i to".Dobro, samo mi nije jasno kako je autoput pogorsao putovanje od Stopanje do V. Drenove?
Занимљиво да су се одлучили на тип портала са измењивим садржајем као у Хрватској. Једва чекам да видим шта ће све од дигиталних система имати.
Pogledajte prilog 156502
Ја не видим могућност за безбедан спој на АП у Макрешанима, као што је и Просторни планер рекао боље да заврше да Крушевца- запад и пусте у саобраћај! Него да неко изгуби главу!
Добро и како безбедно да се укрсте магистрални пут у два смера и АП у једном, а паралелни су?!