Radi se i most kod Ćićevca.
Upravo sam stigao iz Kruševca. Nisam mogao da slikam radove jer bila velika gužva, ali sam ih po prvi put zaista i video. Ima dosta mašina i radili su oko 18h kada sam prošao.
Od sadašnjeg mosta preko Z. Morave pa naredna 4-5 km je užasno voziti, prašina, gužva, vozila sa gradilišta, a ne manjka ni bu****. Prošao je kamion sa gradilišta koji je podigao prašinu toliku da se ništa ne vidi. I onda u jednom trenutku lik, lokalac KŠ nije našao za shodno da u tom metežu malo možda i zakoči, se stvara na 5 metara ispred i ide pravo ka meni. Naglo sam skrenuo u desno i čitav auto mi je proklizao jer je preko asfalta sloj utabane prašine. A policije nigde, ali je ima po Kruševcu na svkom ćošku i zaustavljaju.
Danas sam bio u centru KŠ-a posle sigurno 10 godina. Trg Kosovkih junaka nije mnogo odmako, a ulična rasveta nije radila do 20:55 kada sam krenuo nazad, ni u KŠ ni u Ćićevci ni po selima.
Meni je OK Kruševac, nekako ima dušu za razliku od mnogih gradova (Jagodina, Kragujevac, Bor). Pun je ljudi, a devojke i žene su lepe.
To je utisak prolaznika koji kroz ta mesta prođe par puta godišnje i koga apsolutno ništa ne vezuje za te gradove.
I još jedan utisak.
Koridor X je pun kamiona, a automobila ima manje nego inače, naročito kad se prođe Batočina.