Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Od petlje Katrga do magistrale ima nekih 3,5 Km pravolinijski. Da su napravili petlju morali bi da naprave i pristupni put kao i verovatno kružni tok i nadvožnjak preko magistrale u Katrzi.
Verovatno su računali da im se više isplati da naprave sve to kada se bude radila brza saobraćajnica a da trenutno ne postoji tolika potreba za ovom petljom.

Od petlje Katrga do magistrale ima nekih 3,5 Km pravolinijski. Da su napravili petlju morali bi da naprave i pristupni put kao i verovatno kružni tok i nadvožnjak preko magistrale u Katrzi.
Verovatno su računali da im se više isplati da naprave sve to kada se bude radila brza saobraćajnica a da trenutno ne postoji tolika potreba za ovom petljom.
I meni se tako cini, ta petlja Katrga opsluzivace aerodrom, brzu saobracajnicu ka Kragujevcu i Novom Pazaru, a put ka NP krece cim Behtel Enka zavrse Moravski. Ne znam da li ste isprstili malo of topic Boing 737 300, stvarno steta sto je ovaj aerodrom zapostavljen

Šteta. Ovo ostavlja Kragujevac i aerodrom Kraljevo bez ikakve veze na moravski koridor sve do izgradnje gružanskog koridora. A svi znamo koliko se na izgradnju projekata čeka u Srbiji. Mislim, tih 3,5km je mogla država i iz svog budžeta da izdvoji realno...

Vrh