Гага
Professional
Барем је сајт на ћирилици.
Александар":fl5zf8b0 je napisao(la):Takođe, primećujem da na oznakama noćnih linija nedostaje "N" (15N,26N,29N...). Samo su prekopirali sa GSP sajta koji nije ažurirao podatke u skladu sa odlukom Direkcije za javni prevoz.
http://busplus.rs/page-servisi-spisak-linija-nocne-linije.php
Матеја Бељан":gspebw31 je napisao(la):na sajtu GSPNS su u raznim odeljcima različite fotografije, čak i najstarijeg tipa Ikarusa (mada ih ja nisam video nikad na ulici)
Гага":1iv95ogi je napisao(la):Барем је сајт на ћирилици.
zidar":16jn3u9k je napisao(la):I promeniti glavni cirilicni font, ovaj je kao da je pobegao iz XIX. veka
jlaki":1dsrcp3i je napisao(la):Moram se pridružiti kritikama, mape na sajtu su zaista užasne. Nije mi jasno zašto ne prihvate BelgradeMaps
Felix55":1c1jzyen je napisao(la):@Poenk
"BusPlus kartica, bilo da je personalizovana ili nepersonalizovana, može se dopuniti na oko 800 lokacija širom grada. To su uglavnom mesta na kojima se dopunjava kredit za mobilni telefon. I sam postupak dopune je vrlo sličan. Na prodajnom mestu korisnik ispostavlja zahtev za dopunom i predaje karticu prodavcu. Ukoliko dopunjava mesečnu kartu neophodno je da navede zonu za koju kupuje kartu. Mesečne karte se dopunjavaju od 25. u mesecu za naredni mesec i od 1. do 25. za tekući mesec. Za dopunjavanje nepersonalizovanih kartica neophodno je da se navede iznos kredita kojim se dopunjava."
Izvor: Novosti
Хмм, да, а вероватно ће то поставити у сувом центру града где трафике ионако раде 00-24. Ми, мало даље ћемо се шверцовати.Felix55":33ttgodf je napisao(la):Pomenuto je, na GSP forumu valjda, da se planira postavljanje i jednog broja tih aparata po ulicama/stanicama (ups, htedoh napisati stajalištima, da usvojimo zvaničnu terminologiju one tete iz CAF-a)