Данас сам присуствовао ломљењу једно валидатора.
Линија 303 -.-
Седео сам скроз позади (3 седишта) до мотора, а поред мене и до прозора нека два лика. У близини Заклопаче једноставно су подивљали и почели да дрмају седишта испред њих. У једном тренутку лик до мене је подигао ногу и почео да шутира стари апарат испред њега, а неколико секунди касније и лик до прозора. Онда су угледали
нови апарат. Лик поред мене је преко мене почео да шутира нови валидатор, али пезуспешно. Пошто ни овај други није могао да га развали овај поред мене је ставио ногу на валидатор и почео да се "одупире" о седиште док валидатор није пукао и остао да виси. У том тренутку ја сам лепо устао и сео пар седишта испред и тад су ликови почели да се деру "
Немој сад да бежиш! Кад си знао да га поломиш сад седни овде" Аутобус је био релативно попуњен у том тренутку, али се неколико станица касније испразнио и тада је возач видео да је валидатор поломљен. Наставио је да вози даље, али споро и у једном тренутку је стао и отворио сва врата. Дошао позади и питао ко је поломи валидатор. Наравно ти ликови су рекли да је био поломљен још на Устаничкој. Возач је тада лепо рекао "
Аутобус не иде даље. Чекамо полицију!" Отишао је напред и позвао некога. Чуо сам само "
Неко из Гроцке је поломио апарат"( зато што је апарат видео тек кад се аутобус испразнио на излазу из Заклопаче)
Мало касније је ипак наставио да вози и кад сам ја сликао апарат како виси он је стао и почео да се дере на мене и лика који је покушао да "поправи" односно да апарат некако углави да стоји "
Јеси ли ти нормалан?! Хоћеш да се аутобус запали?" Вероватно је помислио да је апарат почео да варничи и да сева јер ми се упалио блиц на телефону -.- И почео је да криви тог лика који је чачкао апарат да га је он поломио -.-
Мислим је аутобус остао на задњој станици у Заклопачи да сачека полицију вероватно.
И Милисаве нико није реаговао нити позвао возача или нешто рекао тим ликовима да престану јер да су рекли возачу раније апарат би био "жив".
Можда би возач сам приметио да није причао са неколико људи који су били код њега иза шипки :notok:
Плаво- Ликови који су шутирали и поломили апарат
Жуто-Ја
Зелено-БусПлус апарат