Šta je novo?

Modernizacija GSP-a

http://www.novosti.rs/vesti/beograd...obuskim-stanicama-uskoro-nove-quotpecurkequot
Је**о их центар града! На периферији немамо ни стајалишта него чекамо аутобус у блату и то какве аутобусе, најгоре! Људи у центру града морају бити задовољни тиме што имају, а не да нон-стоп траже нешто боље. Кад ја у Заклопачи будем имао оно што они сад имају, тек тад имају право да траже нешто боље! :rant: :rant:
Правда за периферију!!!!

mala zanimljivost iz predhodnog teksta

Osim bolje zaštite, nove nadstrešnice odlikuje i novi dizajn, kao i mogućnost postavljanja informacione table namenjene korisnicima prevoza - objašnjava Šarac. - Komentari sugrađana na nove nadstrešnice uglavnom su pozitivni. Zadovoljni su njihovim izgledom i funkcionalnošću.

Eto lokacija gde ce biti postavljene digitalne table sa vremenima dolaska autobusa

Правда за периферију!!!
Правда за периферију!!!
Правда за периферију!!!
Правда за периферију!!!
Правда за периферију!!!

Ево како отприлике изгледа место где ја чекам аутобус, ако га пошаљу са Устаничке! :rolleyes:
cc1-4.jpg

а некима се ни ово не свиђа... :bash:
bg--stajaliste.jpg

Како не разумеш, другачија (”боља”) стајалишта = већа провизија у џеп. Сва та фарбања, поплочавања, мермерисања, плакатирања, Бус-Плус; све што је у основи шминка и потрошни материјал а није инфраструктура - то је све мека за мито. Размисли и сам!

Ако имаш 600 стајалишта и ставиш 200 нових, то је 200 провизија.

Али ако замениш 600 стајалишта, то је 600 провизија.

Једино у шта можеш да се надаш је да ће да провале да и:

Ако замениш 600 стајалишта и ставиш 200 нових, то је 800 провизија. Ју-ху!

PRAVDA ZA CENTAR GRADA!!!! ŠTA MISLIŠ DA JE NAMA LAKO KAD NAIDJU 19,21,22,29,NA SVAKA DVA MINUTA,PA NE ZNAŠ U KOJU TROLU PRE DA UDJEŠ??? :D MISLIŠ DA JE LAKO VOZITI SE U SVIM TIM NOVIM TROLAMA I NISKOPODNIM AUTOBUSIMA :lol: ŽIVEO VRAČAR,ŽIVEO CENTAR GRADA :vops: :vops:

Ovo je prvi korak,sto ukidaju drugu zonu.Jedna mala zamalo da me je poljubila kada joj to juce rekoh,ona je z Bataje. :D

Prvo zone,pa ce ostalo.Za 10 godina ce biti sve ok,samo strpljenja decki.

Enivej,na gsp forumu ima sve vise i vise informacija o unistavanjima i kradjama validatora,neki zavrsise i na pancevackom buvljaku...Izgleda da ce biti ogroman fijasko sa njima...

@NOVI 011
+ 1 :)

Bravo , sto jeste jeste . . . . muke su to :laugh: :lool: :laugh:
Živeo Vracar a uaaa Vračarska ne sposobna uprava :notok: ali nije ovo tema o njoj

Ajmo nazad na modernizaciju

Modernizacija ce se sprovesti sigurno ma šta mislili dinosaursi. . . .

Nakon izvršene modernizacije secacemo se GSBa
onako sa toplom setom a pomalo i žalicemo za njim onakvim kakav je danas . . .
Jednostavno u ovo surovo vreme - imaš-nemaš - marš - napolje -
jedino GSB se poneo kao neka bliski rođak
imaš - nemaš - ma hajde, i bez para do lekara, posla . . . .
bez obzira da li putnik ima rupu na cipeli i veliku rupu u djepu . . .
baš kao neki dragi prijateljski rođak . . . .
Dinosaursi su izumreli zar ne . . . .

Djordje":1ipmpyvq je napisao(la):
Како не разумеш, другачија (”боља”) стајалишта = већа провизија у џеп. Сва та фарбања, поплочавања, мермерисања, плакатирања, Бус-Плус; све што је у основи шминка и потрошни материјал а није инфраструктура - то је све мека за мито. Размисли и сам!

Ако имаш 600 стајалишта и ставиш 200 нових, то је 200 провизија.

Али ако замениш 600 стајалишта, то је 600 провизија.

Једино у шта можеш да се надаш је да ће да провале да и:

Ако замениш 600 стајалишта и ставиш 200 нових, то је 800 провизија. Ју-ху!

Па надам се да ће нешто паметно урадити... :rolleyes:

Вучко
Ја за 2 године више нећу користити јавни превоз, тако да ми се чекање од 10 не исплати :p :D

Somi303":vmd98vg8 je napisao(la):
Ево како отприлике изгледа место где ја чекам аутобус, ако га пошаљу са Устаничке! :rolleyes:
cc1-4.jpg

а некима се ни ово не свиђа... :bash:
bg--stajaliste.jpg
Oni valjda neće da menjaju ovakva stajališta, to su samo glupi novinari stavili ovu sliku.

Tačno je da su ovakve nadstrešnice sklonjene sa tram stanice u Nemanjinoj, ali to je druga priča.

Recimo sa Slavije i Terazija su sklonjene one ružne sa trafikom i prastarim popisom linija. Recimo na njima je pisalo da tu stajeu 19P, 29P, 24P i 33P, kao i noćni 26.
Na NBG kod starog Merkatora piše da tu ssaje 68...

Somi303":qex28rld je napisao(la):
http://www.novosti.rs/vesti/beograd...obuskim-stanicama-uskoro-nove-quotpecurkequot
Је**о их центар града! На периферији немамо ни стајалишта него чекамо аутобус у блату и то какве аутобусе, најгоре! Људи у центру града морају бити задовољни тиме што имају, а не да нон-стоп траже нешто боље. Кад ја у Заклопачи будем имао оно што они сад имају, тек тад имају право да траже нешто боље! :rant: :rant:
Правда за периферију!!!!
Ljudi se bune samo zato što su sklonjena stare, a nisu stavljene nove nadstrešnice.
Trenutno na Slaviji nemaš nadstrešnice na stanici za trole.

Кад је у питању предграђе проблем број један је блато и неувучена стајалишта па тек онда надстрешнице, ево подсећање на ситуацију у Батајници http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?pid=113256#p113256
Да не буде само критика, похвално је да проширују стајалиште на станици одмах после рампе према Угриновцима, ту је иначе хаос, колона која се створи због рампе поново се заустави због аутобуса и онда креће претицање те колоне а путници треба да пређу улицу, а шлаг на то све је то да је станица неосветљена, блато на све стране, улица пуна рупа... Иначе овде стаје и ђачки аутобус а наравно према томе нико нема респекта.

На смедеревском путу је већина станица увучена јер се ту прави гужва и то је ваљда међуградски пут, а у насељима и није нека гужва сем у Калуђерици(али они мене занимају јер ће ускоро постати самостална општина) и у Гроцкој јер је она "на" смедеревцу и прави се гужва на неким местима, али није толико страшно. За остала места не знам каква су стајалишта, али у Заклопачи су очајна и мислим да смо као и у свему осталом најгори :bash:

Vucko nego da te pitam kakva je ta mala iz Bataje sto se kezis zbog nje.:)Jesi uzeo broj mladoj dami? :D

Iako je po mojoj prijavi pogonu "Kosmaj" pre više od 2 meseca upućen nalog da sredi vozilo GB 96, oni ništa nisu uradili. Evo na šta liniči ovo vozilo danas:

Fale 4 sedišta (!!!), prozori i vrata su neobjašnjivo prljavi kao i deo oko zadnjih sedišta, lajsna koja je bila pričvršćena za panele između 2. i 3. vrata stoji na istom mestu od kad je iščupana (između sedišta i prozora). Povrh svega na displeju vozila je bio istaknut pogrešan pravac kretanja, a u vozačkom prostoru, na plastičnom elementu (na produžetku komandne table) je sedelo drugo lice. :/ :shok: :notok: :blah:

29auv69.jpg

25pkdu9.jpg

22cifn.jpg

rr03np.jpg

Ниси једини -.- Ја сам пријавио да се опере 106 и ништа :bash: Јел можемо некако да ступимо у контакт са оним Филипом (ваљда се тако зове? који стално пријављује ГСП и да му дамо неке гаражне бројеве возила која су у катастрофалном стању па да их он пријави? :)

Јој боже :lool: :lool: Па мучи ме блато на плафону и прозорима аутобуса гбр 106 Као и прљава седишта :rolleyes:
И зглобни ИК218Н гбр 941 на линији 23 који има масне отиске прстију по целом салону :bash:

Somi303":1320e3b6 je napisao(la):
И зглобни ИК218Н гбр 969 на линији 23 који има масне отиске прстију по целом салону :bash:

Он је редован на линији 31, чисто да не буде забуне. ;)

c.s.i.":1320e3b6 je napisao(la):
Ja sam Filip koji stalno prijavljuje GSP. :lol: :D

:laugh: :laugh: :laugh:

Онда је 941, кад год видим неко очајно возило ја запишем број, а одакле ми тај 31 нзм :laugh:
Сетио сам се :D То је онај фамозни ИК201 за који сам ја мислио да је ИК206 :laugh:

@ Somi303
Prijava je prosleđena. Trebalo bi da ovih dana bude izdat nalog za čišćenje vozila.
Ipak, GSP je sad prešao na "suvi" sistem pranja vozila zbog niskih spoljnih temperatura, tako da me baš interesuje šta će konkretno uraditi povodom ovog problema.

Под тај систем предпостављам спада само сува крпа и један радник који пере само пријављена возила :bash:

Somi303":3u5xhk5m je napisao(la):
Онда је 941, кад год видим неко очајно возило ја запишем број, а одакле ми тај 31 нзм :laugh:
Сетио сам се :D То је онај фамозни ИК201 за који сам ја мислио да је ИК206 :laugh:

Ако је имао рекламу за ОТП банку, онда је 941. ;)

969 јесте ик218н, али је жут. :)

Онај ик201 за који си мислио да је ик206 је гаражни број 938. :grand:

:brainexplode:
Шалим се.
969 има ижвркане прозоре у "сепареу" и клацкалицу уместо задњих седишта. 941 има ОТП рекламу и кад сам ушао у њега било ме је срамота што живим у БГ-у и што се возим ГСП-ом :rant: :rant: :rant:.А 938 има Пепси рекламу колико се сећам и најлепши је аутобус у БГ-у... после Ластиних ИК-206-ица :) :p

Vrh