2012":3qaj825w je napisao(la):
Ej daj to o mukama na periferiji više ne pije vodu.
Дођи на периферију, па ћеш променити причу, јер твој став је чиста надобудност.
od kada je BGVoz na linji 1 u radu,gradi se od sept.drugi kolosek prema Pančevu, a za koji mesec i linija do Rakovice će proraditi,dakle ako budemo o tome govorili ispašće da ljudi sa periferije dolaze kao gospoda do centra.
Сад још испадосмо господа...умрећу од смеха....
to što ti kažeš da neki stanovnici gaze po g...nemaju trotoare su njačešće sami krivi jer su zidali gde su stigli najčešće gde gradnja nije dozvoljena
Сад смо још и криви! На крају нас све побијте да вам не сметамо, молим вас!!!
За нелегалну градњу, крива је ГРАДСКА ВЛАСТ, која није имала ни жеље ни воље да то спречи, а сама легализација је могла да направи ред, али шта је власт урадила? СВЕ је легализовала, јер јој је битније било да узму паре, него да направе мало реда.
Осим тога, у једнаким говнима се налазе и периферна насеља која нису начета дивљом градњом...шта ћемо сад?
Ne treba mi da uređujemo centar sada bogme zbog mase stranaca koji se mogu videti na ulicama grada a ne šačice, više turista dolazi i prolazi kroz BG nego što ih ima na celoj Crnogorskoj rivijeri,već da sami sebe uredimo iz centra ka periferiji,
Управо то је највећа грешка, неравномеран развој, централизација инвестиција. Зато сви и хрле у Београд, а они са периферије у центар. Град треба равномерно да се развија, са акцентом на центру, а не све у центар, остали марш.
nisam čuo za drugačiji primer u svetu da g...teku u centru a na periferiji raskoš.
НИгде није тако, али нигде ни периферија није у оваквом стању. У свету се градови равномерније развијају јер поштују СВЕ своје становнике.
Mogu to da kažem bio sam u Tirani i tamo ljudi ulažu velike napore da urede širi centar,jer kažu od prvog utiska grada im često i zavise investicije..
А Тирана је баш одличан пример како треба.....
centar treba da utiče na ljude da cene uređenost i da pokušaju da urede i svoje dvorište na periferiji, a to ima svoj širi značaj ..
Дворишта на периферији и јесу сређена, а на то није утицало улагање у центар града. На периферији је у хаосу само оно, што треба град да сређује.
Жао ми је другар, али претерујеш. Ја се слажем да треба средити центар, али у односу на остале делове града, он је супер сређен. Али, ићи у крајност, па центар улицкати до бесвести, а са друге стране људи немају тротоар, то је нефер и безобразлук....ни у једним нормалном граду тога нема.