Šta je novo?

Modernizacija GSP-a

32140-6462a943393447ebbd5100f0f752fbd9.jpg

Мало изменити , а затим лепити по возилима јгп-а..

Smiley":2fehfq5p je napisao(la):
Planovi remonta vozila za 2014. godinu:

- U februaru se planira raspisivanje tendera za nabavku delova i remont vozila g.b. 864;
- U junu se planira raspisivanje tendera za generalni remont 30 autobusa IK-201;
- U junu se planira raspisivanje tendera za remont karoserije i farbanje 40 solo autobusa;
- U junu se planira raspisivanje tendera za remont karoserije i farbanje 60 zglobnih autobusa;
- U avgustu se planira raspisivanje tendera za generalni remont 33 solo autobusa Mercedes Benz 0345C.

Izvor: http://www.gsp.rs

Ostaje da vidimo šta će od toga biti realizovano.
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=13&t=115&view=unread#p104724

Evo šta nam je doneo bus plus, zanimljivo je kako je napisana prva poruka :lol:
4aho.jpg

w67y.jpg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4zMb6LeI3ac[/youtube]
Не знам што избацише овако кратак снимак, ваљда ће ускоро целу емисију

Zašto bi gsp vršio naplatu. Zašto ne lasta.

Ako ko već vrši naplatu to treba da bude djp

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока

Pa koliko je meni poznato , u okviru ITS 2 sistema , Lasta odavno vrši naplatu , iako to ne bi trebalo da se radi na osnovu donešenih odluka o tome ko naplaćuje.

Danas u lasti na liniji 16, stoji kod vozača da je Wifi free zona, na telefonu mi stoje pune četiri crte,
jak signal ali nema interneta, nijedna aplikacija neće da se pokrene.

Pretpostavljao sam da moram kao za neke druge wifi free zone da prvo uđem u
internet pregledač pa da me preko neke njihove strane priključi na net, ali ništa
mrka kapa.

becks89":2b9p1j5d je napisao(la):
4aho.jpg

w67y.jpg

Beks jel ovo stvarno, te informacije plasira pretpostavljam kontrolni centar bus plusa!? Ili grešim.

To i nije uopšte loša zamisao, nekako mi se čini da od postojećeg kapaciteta busplus sistema nije
ni iskorišćeno ni deset posto.

Ambasador Kanade posetio pogon GSP-a

Fonet | 24. 06. 2014. - 16:01h | Foto: D. Milenković | Komentara: 0
Ambasador Kanade Roman Vaščuk i regionalni predstavnik kanadske kompanije "Bombardier Transportation" Hans-Piter Engel posetili su danas pogon GSP Beograd i upoznali se sa razvojnim planovima beogradskog prevoznika.

U saopštenju se navodi da je GSP predstavio program investicija, obnove i modernizacije voznog parka u narednih pet do 10 godina, kao i planove za povećanje broja korisnika javnog gradskog prevoza i unapređenje prevozne usluge.

Kanadska kompanija Bombardier Transportation je globalni lider u dizajnu i proizvodnji šinskih vozila i pruža najširu paletu inovativnih proizvoda i usluga u toj
industriji, saopštio je GSP Beograd.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/475919 ... pogon-GSPa

Bivis":2xl4ergm je napisao(la):
becks89":2xl4ergm je napisao(la):
4aho.jpg

w67y.jpg

Beks jel ovo stvarno, te informacije plasira pretpostavljam kontrolni centar bus plusa!? Ili grešim.

To i nije uopšte loša zamisao, nekako mi se čini da od postojećeg kapaciteta busplus sistema nije
ni iskorišćeno ni deset posto.
Da, oni salju, imas potpis 'okc' u svakoj poruci. Rekao bih da 'direktor' radi kod njih jako cesto su nam poruke mesano ispisane (ekavica & ijekavica), a o pravopisu da ne pricam, tako da diso otkriven si :D

Hvala Becks na odgovoru, nego vidim ovu vest što je direktor postovao, jel to ovi novi hoće da po ugledu na Đikija kupe neke nove tramvaja, samo sada bombardier, čisto da bude bolje i lepše od kafa. :D

Jel on to hoće da kaže da ću za mesečnu morati da izdvajam više , a smeti da se vozim samo 20 puta (ovo navodim kao primer) , a posle toga moram da plaćam kartu kao i svi ostali?

To je i mene zacudilo, ako ja placam mesecnu kartu, to znaci da mogu da se vozim svakog dana, koliko god to zelim. A uvodjenje obavezne validacije za sve korisnike, prc, to ce malo sutra uspeti.

Pa morace obavezna kontrola ako.misle da ogranicr broj mesecnih voznji.

Ajd da vidimo i to cudo da otpuste 500 radnika u deptembru. Imaju moju podrsku.

Nek prebace onih 2000 nezaposlenih skotova u kontrolu, ionako ih plaćamo, bar nek bude neke koristi od njih...

marrecar":3u1xlymz je napisao(la):
A uvodjenje obavezne validacije za sve korisnike, prc, to ce malo sutra uspeti.

Ni kada su prvi put to uveli , ja se nisam validirao , jer mi je besmisleno da se validiram kad imam mesečnu , a znam da validirao se ja ili ne , ako im bude odgovaralo , oni će da maknu vozila sa linije i da podvuku pod to da se ljudi nisu validirali. I nikad nisam imao problem sa time što se ne validiram , jer mi kontrola nikad nije mogla ništa. Kada god bi me pitali da li znam da je obavezna validacija , ja sam odgovarao da znam , na šta oni nikad nisu reagovali , već su produžili dalje.

Ja sam samo u pocetku, i to cisto iz principa. Ali udjem u autobus i onda cekam da penzioneri i malo mladji prestanu da smirglaju aparat pa onda cekiram. Ali sam prestao, samo pocetkom meseca jer je kruzila prica da "mora da se cekira kako bi se 'primila' dopuna". Pa su onda ukinuli zbog guzvi. Ne znam sta sad misle, da se broj putnika smanjio pa nece biti guzvi?
Zalosno je sto stalno zele da uvedu neke novine, a uopste ne izadju u grad na barem nedelju dana kako bi stekli neki mali utisak o tome kakva je situacija. Onda istrazivanje produziti na mesec dana i u hodu razmisljati o novinama, izbacivanju starina i promenama.

Vrh