radax":3v19cxnb je napisao(la):Džaba se odupirete napretku, ooode park!
Verujem da bi Mirijevci u tom slučaju polegali ispred bagera
radax":3v19cxnb je napisao(la):Džaba se odupirete napretku, ooode park!
Ma nece gi dirati.Jer nema nigde u urbanistickom planu ucrtana ta ulica.Nego govorise o ulici od Smederevca,dakle nekoj pikolo ulici kao sto je micigen na prvim stranama teme opisivao tu kojom idu djubretari za vincu.Neko krividuavo 1+1 cudo za koej trebas biti kolin mekre da bi ga prosao bez da zavrsis u kokosinjcu gazda Mileta.radax":136ixi4p je napisao(la):vucko":136ixi4p je napisao(la):Predsednik Opštine Zvezdara Milan Popović najavljuje i da je u planu izgradnja još jednog puta koji povezuje Mirijevo i Smederevski put.
Džaba se odupirete napretku, ooode park!
Да Вучко, ево тог текста из Борбе од 22. новембра 1996. године, да се мало поново подсетимо како је тада, пре 15 година, планиран да се сређује тај део града. Тунел између Булевара Револуције код Устаничке улице и Миријева се спомиње у чланку, а кога мрзи да чита цео текст, означио сам део где се спомиње Миријевски тунел.vucko":rv6f9jwh je napisao(la):Nelegalna gradnja i nije problem jer bi taj tunel isao u dubinu brda ka Mirijevu,eventualno bi nekoliko kucica bilo ruseno.abc":rv6f9jwh je napisao(la):Ja sam čuo da postoji plan da se napravi tunel u produžetku Ustaničke, preko Bulevara kr. Aleksandra.vucko":rv6f9jwh je napisao(la):Predsednik Opštine Zvezdara Milan Popović najavljuje i da je u planu izgradnja još jednog puta koji povezuje Mirijevo i Smederevski put.
Ne znam da li je to istina (meni deluje kao SF), ali to bi bilo extra rešenje...
Taj plan je postojao u starom Generalnom Urbanistickom Planu do 2000. godine.Clan Gaga je postavio isecak da su 1997. godine pominjali taj tunel.Tim tunelom koji bi sproveli do Mirijevskog Venca bi spasili Mirijevo od guzvi ali bi napravili apokalipsu na ustanickoj jer nema metroa niti je Bulevar prosiren od ustanicke do cvetka.
Ta ideja sa tunelom je definitivno sahranjena 2004. godine kada je izglasan novi generalni urbanisticki plan u kome nema tog tunela.
radax":13kb26qp je napisao(la):Ta krivudava ulica se nastavlja na ulicu M. Bulgakova i Rableovu, a one bi taman preko parka mogle da izbiju na Mirijevski bulevar... I bog da nas vidi :laugh: ...Povezasmo Kaluđericu sa novim mostom kod Ada Huje.
radax":1mvljjgk je napisao(la):vucko":1mvljjgk je napisao(la):Predsednik Opštine Zvezdara Milan Popović najavljuje i da je u planu izgradnja još jednog puta koji povezuje Mirijevo i Smederevski put.
Džaba se odupirete napretku, ooode park!
malecka":1kufsni5 je napisao(la):Završen i gornji deo kolektora,ali kako...ono jezivo,nigde ivičnjak nije urađen do kraja,niti u potpunosti spojen sa starim ivičnjakom.Zašto je toliko teško da se nešto uradi od početka do kraja?umesto potoka sada imamo blatnjavi brežuljak koji je pooran još samo paradajiz da posadimo....UŽAS!!!!!!