Studio B je upravo emitovao prilog o čuvenoj divljoj saobraćajnici koja od naselja Mirijevski cvet preko mostića izlazi ka Mirijevskom bulevaru. Nakon što su meštani betonirali silazak divlje saobraćajnice preko ivičnjaka na Mirijevski bulevar, gradska vlast je odlučila da demonstrira svu silu komunalnog reda. Danas je Studio B kamerom zabeležio mini kosovski scenario: došli su putari sa teškom mehanizacijom da ruše betonirani silaz sa ivičnjaka, došao i narod da brani divlju saobraćajnicu. Na kraju su putari uz asistenciju policije prevagnuli i obavili zadatak: ne samo da su skinuli beton sa ivičnjaka, nego su i PREORALI nekoliko zadnjih metara puta uz trotoar mirijevskog bulevara i postavili betonsku jersey barijeru da blokiraju prolaz.
Međutim, u celoj stvari najviše me je iritiralo spinovanje Studija B u stilu TV Bastilje. Kao, ovo uključenje moralo se po hitnom postupku zbrisati sa lica zemlje jer je nebezbedno, a nebezbedno je zato što nije predviđeno, odnosno na tom mestu kod semafora predviđen je trotoar a nije predviđena raskrsnica, zato što je semaforizovana raskrsnica za Mirijevski cvet predviđena 400m dalje. I tako je odgovorna gradska vlast u redarstvenoj akciji zaštitila interes bezbednosti raskrsnice.
Mislim se, bag** jedna, asfaltirali su divlji put a onda nisu eksproprisali čuvenu parcelu i zbog famozne parcele i divlje gradnje pored nje ostavili bulevar sa nekompletnom raskrsnicom, i sad stanovništvo mirijevskog cveta treba kao poslušna rogata marva da kruži 800 metara dvaput dnevno. I još ih prave budalama i grakću da nije predviđeno! Ja bih na mestu tih meštana išao na kosovske metode i istovario balvane nasred mirijevskog bulevara, da traže slobodu kretanja za lokalni živalj i nek maksimalno ispolitizuju stvar... Dok glavonje ne shvate da ne mogu nekažnjeno da projektovanje bulevara prilagođavaju jednoj privatnoj parceli i jednom divlje sagrađenom objektu (kojeg je možda legalizovala ista opština koja je asfaltirala divlji put).
Svi u šumu!