Zvezdarac77
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.03.2019.
- Pohvaljen
- 1.075
Najbolje i u Resnik da svraca
Pa tu plaćaju ne bune se, jer ipak stižu ranije tamo gde su krenuli. I nemojmo ukidati nešto što je dobro. Šta ti sad smetaju E2, E6 i E9? Čim pišeš kako sam razumeo, znači da ušao nisi nikad ni u jednu od tih linija. Uđeš kažeš dobar dan i daš 200 dinara. Nema šta puno da filozofiraš prilikom ulaska u bus. Van špica od Labudovog do Terazija i Trga za 25 minuta. I u špicu se probija dosta brže. Prosto je to kombi, plus preskače mnoga stajališta, uključujući tu i jedan Sajam koji pojede svakoj mučenoj 37-ici po pet minuta kad stane u stanicu, jer narod je jednostavno nemoguć. U stanju je da zadržava autobus u stanici, iako je očigledno da nema šanse da će ući. Više puta sam pisao o potrebi onih napolju da usta ne zatvaraju i večito preparkiravaju one unutar busa. Ljudi se u 99% slučajeva pomere koliko god mogu, a to dranje i ponašanje naših ljudi je nešto što nigde drugde u Evropi ne može da se vidi. Ako možeš uđi, a ako ne čekaj ili vidi neku alternativu. To je javni prevoz, takav je kakav je, a marva na sajmu samo doprinosi još većim poremećajima na liniji, bilo kojoj. Apsolutno nikada nisam pokušavao da uđem u bilo koji autobus na silu. Meni je to odraz teške nekulture. Rađe sam išao i peške. Tek da ne pričam što ne pogledaju kad imaju alternativu iza, koja samo što ih po nosu nije udarila.Ја не знам како минибус линије функционишу када је обавезно да се карта плаћа а просечан Београђанин не плаћа карту на обичним линијама.Минибус линије живе од продаје ако сам добро разумео.Да се питам поукидао бих то,током ових година су укинуте Е1,Е3,Е4,Е5,Е7,Е8. А1 бих укинуо јер постоје 72,600 и 607, евентуално увео нову 608 Блок 20 - Аеродром преко новог БАС-а и садашњом трасом А1.
Ја не знам како минибус линије функционишу када је обавезно да се карта плаћа а просечан Београђанин не плаћа карту на обичним линијама.Минибус линије живе од продаје ако сам добро разумео.Да се питам поукидао бих то,током ових година су укинуте Е1,Е3,Е4,Е5,Е7,Е8. А1 бих укинуо јер постоје 72,600 и 607, евентуално увео нову 608 Блок 20 - Аеродром преко новог БАС-а и садашњом трасом А1.