Alternativne linije 95 su mnogo bolje rešenje nego njeno pojačavanje , zato što je linija suviše dugačka a pri tom prolazi kroz nekoliko "čepova". Da tramvaj ide uz ivicu Jurija Gagarina , a ne po sredini , bio bi mnogo bolje iskorišćen i to bi bilo dobro rešenje , za početak. Kad spomenu lokaciju za preseljenje , kako trenutno stoje stvari , to što živim u okolini Prokopa i imam mogućnost da koristim BG: voz , smatram kao jedan vid prednosti jer za max 7 min dstignem do Vuka i izbegnem gužvu u Kneza Miloša , iako istom fali boilja povezanost sa gradskim prevozom.
, још ако узмемо у обзир положај станице Крчање мост знаш колико је сати. Наиме, кад се иде према Борчи и сиђе се на ту станицу мораш идеш кроз шибље и кроз тебе нека језа прође. Не дао боже да идеш по мраку. :roll: Али то није најгоре проблем већ удаљеност саме станице воза од станице аутобуса па мени којем брзо ходам требало ми је неких 7 минута пешке то је много за било какав озбиљан трансфер даље ка северу. Други разлог је тај што је опште познато да у том делу града не живе људи који могу комотно да финансирају 3-5 аутомобила по породици какав имаш случају на Бановом брду и НБГ-у. Е сад кад је један такав човек приморан да користи ауто онда знаш да ту нешто не штима.