Иначе, ја баш дуго нисам гледао мапу метро линија али сам отишао на њихов сајт и извукао у пуној величини ову:
Pogledajte prilog 165440
Znam da nije tako bitno pitanje i da više pripada u temi o Beovozu, ali čemu služi stanica "Autoput"???
Иначе, ја баш дуго нисам гледао мапу метро линија али сам отишао на њихов сајт и извукао у пуној величини ову:
Pogledajte prilog 165440
Uh, verovatno za institut i ono tamo, ali bilo bi predobro da bude P+R garaža, bukvalno je sjajna prilika.Znam da nije tako bitno pitanje i da više pripada u temi o Beovozu, ali čemu služi stanica "Autoput"???
Planiran je veliki P+R, svi koji dolaze sa A3 tu bi dolazili i parkirali vozilo, pa na voz.Uh, verovatno za institut i ono tamo, ali bilo bi predobro da bude P+R garaža, bukvalno je sjajna prilika.
Nije zlo to što navodno planiraju izgradnju ove linije, zlo je što lažu da će je izgraditi, pa čak i započeti neke stvarne radove. Vesić nas sve pravi budalama, od jeseni 2021. "potpisuje" te ugovore o metrou po deseti put, i niko da taj potpis vidi, svaka 2-3 meseca plasiraj ista obećanja u toalet-medijima, samo menjaj rokove. Jedna od desetak prežvakanih laži;E pa ljudi, eto nama Potemkinovih sela u 2023. godini jer ne postoji ugovor za depo niti za gradnju prve linije metroa, ali Šapićeva gradska SNS vlast forsira građevinske radove za metro stanicu ispod Bajlonija. Ulazimo u završetak filma, ili ćemo sprečiti ovo zlo od metro linije 1 ili će nastaviti da nas prave budalama kao što su ucrtali.
Za one koji misle da se metro nece graditi:
Iz razgovora koje sam svojevremno imao sa Mansurbekom Sultanovom (RZD), direktorom DB-a za Balkan i vodecih ljudi iz Energoprojekta niskogradnje a i iz izvora iz EGISa koji u ovom trenutku masovno zaposljava, mogu potvrditi sa 99% sigurnoscu da ce metro linija 1 krenuti da se gradi.
Za one koji misle da se metro nece graditi:
Iz razgovora koje sam svojevremno imao sa Mansurbekom Sultanovom (RZD), direktorom DB-a za Balkan i vodecih ljudi iz Energoprojekta niskogradnje a i iz izvora iz EGISa (francuska + beogradsko odeljenje) koji u ovom trenutku masovno zaposljava, mogu potvrditi sa 99% sigurnoscu da ce metro linija 1 krenuti da se gradi.
Epohalni uspeh će biti ako ovo počne i da se gradi, s obzirom da se metro u ovom gradu planira 140 godina, a još niko nije iskopao ni milimetar tunela niti podzemne stanice.To što će linija krenuti da se gradi ni po muke, nego kad će se završiti Mogu da stavim glavu na panj da mi ovu liniju nećemo videti još 15 godina najmanje.
Kakav epohalni uspeh?! Više još jedna u nizu epohalnih katastrofa koja potpuno ignoriše potrebe grada.Epohalni uspeh će biti ako ovo počne i da se gradi
Epohalni uspeh će biti ako ovo počne i da se gradi, s obzirom da se metro u ovom gradu planira 140 godina, a još niko nije iskopao ni milimetar tunela niti podzemne stanice.
Plašim se da u narednih 15 godina nećemo videti ni kopanje, a kamoli puštanje M1 ili njene prve faze u saobraćaj. Eto, Vesić najavljuje potpisivanje prvih ugovora već cca. 20 meseci, otkako je krenulo PR drljanje Makiša, pa još ni to nikako da vidimo.
Naprdnjaci nisu "radikali", nego LDP presvučen u kvazinacionalno ruho. To što su se nekada davno predstavljali kao radikali koji su za Veliku Srbiju danas apsolutno nema nikakvu težinu, a pitanje da li su i tada bili iskreni.Iskreno bolje da ne kreću da grade. Projekat je loš. Ja bih radije sačekao neku buduću manje korumpiranu vlast da odradi kršten projekat. Suviše je ovo bitna stvar za grad i bojim se da nas ova presvučena radikalska bag** ne upropasti zauvek, kao što je u mnogim drugim aspektima života.
Severno od autoputa je u planu privredna zona.Znam da nije tako bitno pitanje i da više pripada u temi o Beovozu, ali čemu služi stanica "Autoput"???
Ja sam iskreno oguglao na njegove argumente. Prosto, čovek tera svoju priču. Većina nas je ovde svesna koliko je zlo to što oni planiraju da rade. Dođe isto kao da vidiš čoveka sa slabim primanjima kako vozi Mercedes star 20 godina. Za život nije bitno da se voziš bezbednim i modernijim autom, već je bitna marka, odnosno „prestižˮ koji dobijaš imenom automobila.Kakav epohalni uspeh?! Više još jedna u nizu epohalnih katastrofa koja potpuno ignoriše potrebe grada.