Ja bi najvise voleo da bude neka staklena kupola na sredini uz lepu basticu okolo, naravno staklena kupola bi sluzila da svetlost dopre dole u metro stanicu (ima te fore u metrou u Milanu kod zel. stanice, pa piramide u Luvru). Eh, pusti snovi...ink":3sp4jm4k je napisao(la):Fontane su, u skoro 100% slucajeva, kicaste i odvratne. Ubedjen sam da kad bi vlasti naseg grada objavili konkurs za fontanu izabrali bi najgore moguce resenje. Bolje da zavrsimo pricu o fontani pre nego sto se neko seti stvarno da napravi neku.
:kk:mastercat":o3sq1pj7 je napisao(la):93 strane o metrou bog te mazo,a od metroa ni milimetar :lool:
boles'ThinkAgain":2tuc68kx je napisao(la):I ne samo u posl. 5 godina vec u poslednjih 50 godina. Ja imam korene iz Beograda sa obe strane a retko koji moj profesor je uopste iz Beograda. Sve to doslo posle 2. sv. rata. Deda mi pricao kakvi su ljudi bili. Ovo su zivotinje a ne ljudi. I oni su sad bogovi koji me psihicki muce u organizacijama za mentalno zlostavljanje (skolama, fakultetima itd).
Samo da se ne zaje*******emo ko Elmersizif":1s9iypxo je napisao(la):да ли то значи да би требало отворити сезону лова на њих?
Mislim da zbog ove rečenice nadalje treba da igorišemo velikog mislioca. Bar jedno deset dana.ThinkAgain":1hhekocx je napisao(la):Ovo su zivotinje a ne ljudi..