[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=800691#p800691:aa5gv1kd je napisao(la):roland » Mon Dec 07, 2020 5:53 pm[/url]":aa5gv1kd]NoLimit":aa5gv1kd je napisao(la):Ljudi dobili dete, izabrali stan tamo gde misle da će im biti najbolje za život. Prihvatite da ne mora u svemu biti politika, pomoćiće vam da razumete problem i protivnika.
Čudni neki ljudi. Ko god ima dete, gleda da živi u blizini vrtića i škola, a u celom BNV-u po planu nije planirana ni škola, ni državni vrtić, čak ni crkva, ako ćemo da detaljišemo. Jedino od sadržaja što trenutno ima jeste mega shopping mall i promenada, koja je po ovom hladnom vremenu faktički neupotrebljiva za šetnju dece.
Računaju da će se promeniti situacija dok dete krene u školu, a za vrtić će se snaći do tada.
puzzle":aa5gv1kd je napisao(la):Bukvalno sve smrdi na hashtag nijesedesilo...
Više smrdi na to da ljudi koji se okupljaju na ovom forumu nisu reprezentativan uzorak populacije. Lično sam izuzetno velik protivnik BNV, bio sve od samog početka. Drvio sam o tome ljudima godinama, protivio se kako sam mogao, glasao, potpisivao, protestvovao. I dan danas sam "hejter" i mrsko mi je da uopšte pogledam to cele naselje jer svaki put imam gorak osećaj poraza jedne nacije pred privatnim interesom. Isto tako sam i protiv katastrofalnih promašaja trenutnog metro plana, cimao se po uvidima, pisao primedbe što u lično ime, što u ime drugih lica. To ne znači da su drugi ljudi takvi. Većina ljudi koje srećem je neutralna. Neki su izrazito za (većinom simpatizeri SNS-a), neki su izrazito protiv, ali većina je neutralna. Ne dotiče ih. Kad bi svi ljudi bili kao mi na forumu, pa ne bi ni grad ni država izgledali kako izgledaju.