Pa pravljenje stubova i jeste jeftinije od tunela. U Hanoju projektujemo metro od 12km od cega je 9km na stubovima.2012":2cchq4fb je napisao(la):@borris ,Stručnjaci izračunali, pre mesec dana je objavljeno iz direkcije grada da je urađena kalkulacija da lrt i teški koštaju isto! U šta ne sumnjam cena tunela,stanica,vozova,opreme dođe na isto ,pa zar neko misli da je pravljenje stubova na Nbg jeftino?
jel mislis na ovu animaciju [video]http://www.youtube.com/watch?v=MTjCZc11u-c[/video]2012":aah7szgq je napisao(la):E upravo pogledah na googlu ,Hanoy Metro ima dve lepe animacije ako neko ume da ih postavi bio bih mu zahvalan dopadaju mi se zatvorene stanice lepo su projektovane od mene +,pristup njima vrlo jednostavan +,visina stubova +,vozovi,izgled ,brzina,komfor +,ne dopada mi se prvi deo trase koji prolazi na visini ulice -,sve u svemu dobar i interesantan projekat,za Bg ako bi do Vuka išao na stubove tri četri metra visine bilo bi vrlo lak pristup stanicama i u udobno ako sve budu zatvorene i klimatizovane kao ove u Hanoju zaista sve ispod toga bilo bi jako ružno!
nisi. i ja sam za stubove po Novom Beogradu, i svugde gde ne može da se gradi pod zmljomACR":238f3rrk je napisao(la):Da li je moguće da sam jedini koji nema problem sa stubovima na Novom Beogradu