Blade":28ka1o08 je napisao(la):Misljenja sam da postojece zeleznicke saobracajnice mogu da se iskoriste za gradsku zeleznicu. Nema veze sto nisu podzemne.
Blade":28ka1o08 je napisao(la):....
Sve ovo sam napisao, jer ce nekima od nas da opadne kosa dok docekamo Metro, pa da se uradi sta moze, a da se ljudima olaksa svakodnevno kretanje. I smanji guzva u saobracaju.
laki72":28xzayp0 je napisao(la):Nemojte me smatrati sebicnim...
Ma u stvari, slobodno me smatrajte sebicnim, ali pre nego Beograd krene da finansira BGvoz do susednih naselja, neka prvo pokrije juzni pravac!
Zasto bi Pazova bila bitnija od Ripnja i Barajeva?
Nemam nista protiv sirenja i ka pancevu i pazovi... ali sto bi nas narod rekao "sto u kucu treba, u crkvu se ne daje"
spatiotecte":1yu2wyxr je napisao(la):Ovi ne znaju ni da naprave visokotaktnu liniju gradske zelenice tamo gde vec postoji zeleznica.
spatiotecte":3pzpx2gz je napisao(la):laki72":3pzpx2gz je napisao(la):Nemojte me smatrati sebicnim...
Ma u stvari, slobodno me smatrajte sebicnim, ali pre nego Beograd krene da finansira BGvoz do susednih naselja, neka prvo pokrije juzni pravac!
Nemam nista protiv sirenja i ka pancevu i pazovi... ali sto bi nas narod rekao "sto u kucu treba, u crkvu se ne daje"
A za istnocni pravac (Mali, Veliki Mokri lug i dalje) tek nema nade posto tu treba izgraditi zeleznicku prugu od nule u gusto naseljenom prostoru a ovi ne znaju ni da naprave visokotaktnu liniju gradske zelenice tamo gde vec postoji zeleznica.
spatiotecte":3pt84opk je napisao(la):laki72":3pt84opk je napisao(la):Nemojte me smatrati sebicnim...
A za istnocni pravac (Mali, Veliki Mokri lug i dalje) tek nema nade posto tu treba izgraditi zeleznicku prugu od nule u gusto naseljenom prostoru a ovi ne znaju ni da naprave visokotaktnu liniju gradske zelenice tamo gde vec postoji zeleznica.
Misljenja sam da postojece zeleznicke saobracajnice mogu da se iskoriste za gradsku zeleznicu. Nema veze sto nisu podzemne.