borris_":7wjj0aqx je napisao(la):U Aarhusu ce graditi tram-train gdje ce valjda biti oba sistema pa cu se raspitati.
GOJE":guc0b74h je napisao(la):- Da se objavi neki zvaničan dokument (studija, mapa, paramtri)
Пантограф":w0ecujz3 je napisao(la):На булевару ће, мислим, ипак морати све станице да остану, јер ће то вероватно бити једини превоз на њему, можда уз неки аутобус.
milanche":jcpyo9c3 je napisao(la):Пантограф":jcpyo9c3 je napisao(la):На булевару ће, мислим, ипак морати све станице да остану, јер ће то вероватно бити једини превоз на њему, можда уз неки аутобус.
Ali koliko znam, za pesacku dostupnost se racuna 400m tj 5min hoda (za bila sta, ne samo za stajalista). To znaci, poluprecnik 400m (800m udaljenost stanica), koliko bi bilo, a i manje, kad bi se izbacile ove 3 stanice u Bulevaru.
p.s Stanicu blok 29, su locirali blizu novog Merkatora, malo udaljeno od Arene, ali bi pomeranjem na sredinu bloka, mogla da opsluzi i jedno i drugo.
milanche":28qc4ppi je napisao(la):Homere, koliko ja znam, bilo je predvidjeno novi merkator(blok 29)-arena-blok 22. A blok 29 i blok 22 mogu da se koriste i kao Arena zapad i istok. To je ono sto ja znam.
A ovakav raspored stanica u Bulevaru se upravo dobija izbacivanjem Olimpa, Batutove i Sredacke i rastojanja bi bila ~700-800m