Archangel
Higher intermediate
Nikad više Mostar
BB user 1":277vvl29 je napisao(la):danas su postavili nove klupice u parku u mom kraju. deluju fino, nadam se da ce ih huligani pustiti da pozive malo
Evo i slike (izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slikano je mobilnim)
BB user 2":277vvl29 je napisao(la):Joj, to je onaj park kod ulice Pere Perica u Predgradistu. Tamo mi je bivsa isla u srednju, pa smo cesto blejali tamo. Je l su samo zamenili klupice ili su okrpili i one staze, par puta sam umalo polomio nogu tamo
BB user 1":277vvl29 je napisao(la):staze su asfaltirane jos proslog meseca, juce su stavili klupe, a trenutno sredjuju i decje igraliste. najzad da i to upristoje tamo su uglavnom blejali narkosi i klinci i Srednje blejacke skole. Oh, kako je lepo da konacno diskutujemo o nekoj temi a da ne pominjemo metro
BB user 2":277vvl29 je napisao(la):nemoj tako, ta moja bivsa je isla bas u srednju Blejacku inace, bas mi drago za park. Lepe uspomene. Da, bas je lepo sto jos niko nije pomenu metro (iako slutim da smo upravo isprovocirali pojavu metroa i na ovoj temi)
BB user 3":277vvl29 je napisao(la):Ja ne znam stvarno cemu se vi radujete. Politicari vam zamazuju oci jeftinim parkovima i ljuljaskama, i dok se pare rasipaju na glupe projekte, na sminkanje grada buvljackom sminkom, gde treba da se namiri rodjak koji poseduju gradjevinsku firmu u Loznici, nama treba tri dana da stignemo do centra jer nemamo metro. U celom normalnom svetu ljudi se voze metroom, a samo kod nas moramo da se guramo sa penzionerima i decom po krntijama od autobusaq da bismo otisli do bioskopa :bash:
BB user 1":277vvl29 je napisao(la):Stvarno ne znam kakve veze ima metro sa parkom u Predgradistu. Ali kad si vec pomenuo metro, slazem se, Beogradu treba metro i hajdemo sada da pricamo samo o tome
BB user 4":277vvl29 je napisao(la):Pa, i nije bas da nema veze Predgradiste sa metroom. Po planu Cuvenog Sfrjovskogarhitekte iz 1975. linija metroa L3 trebalo je da ide do Zabitovica bas kroz Prigradiste, a blizu tog parkica, gde je sada Tajkun market, trebalo je da bude okretnica autobusa koja bi odatle vozili dalje za druga okolna naselja. Nazalost, od tog plana se odustalo zbog projekta "Tramvajem u 21. vek". E, sad mozete da nastavite da pricate samo o metrou!
BB user 5":277vvl29 je napisao(la):Svi pocrkali dabogda i survali se svojim tramvajem u proivaliju :rant:
BB user 3":277vvl29 je napisao(la):Eto, sta sam vam rekao. Ocigledno je da postavljanje novih klupica u parku znaci samo jedno - a to je da nam se na kvaran nacin iza ledja potura tzv. laki "metro", odnosno tramvaj sa velikom sofersajbnom. Nekada su ljudi u ovoj zemlji imali vizuju, a danas imamo samo korumpirane politicare kojima je samo licni interes na prvom mestu. Uskoro ce i Tirana kao veciti primer za lecenje beogradskih kompleksa, da gradi metro, a samo cemo se u Beogradu voziti tramvajem :notok:
BB user 1":277vvl29 je napisao(la):Posto je lepse da se konformiram, nego da branim svoj stav da renoviranje parka bas i nema veze sa metroom, samo zelim da kazem da sa danas isao u Park i da na igraliste vec postavljaju gumenu podlogu. Gotovo je, laki metro nam ne gine
BB user 6":277vvl29 je napisao(la):Pokusavam i dalje da skontam kako ste od teme u parku zavrsili na metrou :/
BB user 5":277vvl29 je napisao(la):BB user 6, ako ti se zivi u palanci, a ti se onda odselii u selo iz kog si dosao. Dosta mi je vas sto se uvek pravite pametni. Mozda je tebi i dobro da se vozis autobusom, ali vecini nas to ide na k*****, tako da sada idi u misiju rupu iz koje si izvirio i cuti. Ustvari, izvinjavam se, misevi poput tebe i ne idu u rupe, jer ocigledno imaju fobiju od podzemlja, cim si protiv metroa. Uostalom, sta me i cudi od osobe koja ima nick BB user 6. Satanisto!
BB user 2":277vvl29 je napisao(la):Bezuspesno molim moderatore da reaguju
BB user 5":277vvl29 je napisao(la):Ne znam sto ti imas da izigravas njegovog advokata!
BB user 3":277vvl29 je napisao(la):Mislim da je sada najbolje da pocnemo da sirimo paranoju kao da smo se najeli otrovnih gljiva u pauzi pusenja "smesnih cigareta". Pa, da krenem.... Ljuidi, evo upravo izaslo u "Novinama" (www.novine.rs/Beograd/renoviranjeparkova.html) da ce ove godine renovirati jos pet parkova, a u "Dnevnom listu" (www.list.rs/info/beograd/asfaltiranjeputeva.php) pise da ce asfaltirati jos 25 ulica do kraja godine. Ne znam zasto cutite i trpite dok vam se po gradu sredjuju parkovi, asfaltiraju ulice, grade mostovi, otvaraju skole i vrtici - kad sve to vodi samo jednom - izgradnji lakog metroa!!!!
BB user 1":277vvl29 je napisao(la):Slazem se, nesto se mora preduzeti. Ne mozemo da vise sedimo i mirno gledamo kako se gradi laki metro, iako se ustvari ne gradi. Da potpisemo neku peticiju i posaljemo je TV Gradu
BB user 5":277vvl29 je napisao(la):Moram da ti razbijem iluziju da forumi postoje za kvalitetne diskusije i pokretanje gradjanskih inicijativa, vec samo za pljuvanje time sto cu ti reci da su ti sa TV Grad sve lazovi jer novinari su po defaultu lazovi). Sve te novinarke su dosle na posao preko kreveta, a ne zato sto nesto znaju jer niko ko je uspesan u Srbiji nije mogao to da postane na posten nacin, a oni koji su lepi, a uspeli su, mogli su to samo da urade preko kreveta. Nista time necemo postici, ceo grad zna ciji su oni. U Srbiji moze da radi samo jedno kuka i motika...
BB user 3":277vvl29 je napisao(la):Dok neko ne bude visio na Terazijama nista se nece promeniti!!!!
BB user 1":277vvl29 je napisao(la):Nema toliko bandera na Terazijama koliko bagre ima u Skupstini grada
BB user 3":277vvl29 je napisao(la):Joj zena mi se upravo poradja, i poslao sam je taksijem u bolnicu. Naravno, da imamo metro, sad ne bih morao da dam taksisti hiljadu dinara. I zato nisam ni otisao s njom na porodjaj jer sam morao da dodjem na forum i odmah da podelim sa vama koliko sam besan sto Beograd nema metro. I ko ce sada da da mi vrati mojih 1000 dinara!? Da nece mozda gradonacelnik!? I ko ce mom detetu da objasni da mu otac nije prisustvovao porodjaju zato sto Beograd nema metro... Joj, valjda mi je zena dobro!? ma, uostalom ko j*** kurvu, juce kad sam joj rekao koliko sam besan sto Beograd nema metro rekla je, zamislite, "mozda taj laki metro i nije tako los" :shok:
Takodje Homere,i hvala sto si me stavio za BB usera 1dziggy":fh42825w je napisao(la):Hahahahaaaa, Homere, svaka cast na trudu ismejah se!
Заборавио си нас што пишемо ћирилицом. :lol:Homer Jay":1fzc915b je napisao(la):Geneza diskusija o metrou:
Ali zar nisu sa širokim šinama i LRT i teška vozila? (i manji i veći kapacitet)2012":f2fd8bf3 je napisao(la):Pa super,jedan problem manje ali krupan jer širok kolosek omogućava visoku kapacitnost,nadam se da se da je ova odluka konačna..
lukpot":m6z5lkrr je napisao(la):Ali zar nisu sa širokim šinama i LRT i teška vozila? (i manji i veći kapacitet)2012":m6z5lkrr je napisao(la):Pa super,jedan problem manje ali krupan jer širok kolosek omogućava visoku kapacitnost,nadam se da se da je ova odluka konačna..
Valjda su generalno ove naše uske tramvajske šine izrodi, za sve se inače koriste te šire...
Ne koriste svi iste sine. Ima gradskih zeleznica i metroa koji koriste uske koloseke, cak i metarske, a tramvaja ima dosta sa uskim kolosecima.vucko":m6z5lkrr je napisao(la):Pa da,svi koriste te siroke sine manje vise za gradski prevoz,samo sto lrt ima pantograf a metro trecu sinu i to mu dodje razlika