Šta je novo?

Marriott Hotel

Bivise pomenuo sam to da im je predlozeno i pomenuto ali da ce raditi samo unutrasnje fasade a ne i tu spoljasnju bocnu
 
hahaha nasmejali ste me predlozima da prihvatim predlog :laugh:
evo jedne ekskluzive...ne znam da li to tako treba, da se iz toaleta sliva sadržaj niz ulicu :|

ddos.png



danas su izlili betonsku ploču. sad upoređujem trenutno stanje sa onim pređašnjim ( sliku sam stavila ovde ) na kom se vidi do koje je visine išla ona šupa i ne znam da li će se tu i zaustaviti :|

dos1.png


Igor":1l6e3rxi je napisao(la):
Bivise pomenuo sam to da im je predlozeno i pomenuto ali da ce raditi samo unutrasnje fasade a ne i tu spoljasnju bocnu
nisam sigurna da razumem...nisam u toku sa tim da li je nuđeno da se uradi i fasada ka ulici, ne znam o tome ništa. rečeno je da će se uraditi fasada ka dvorištu.
Bivis":1l6e3rxi je napisao(la):
Nego, Coko da li je bilo možda kontakta vašeg predsednika skupštine stanara sa investitorom?

Već smo pominjali ovde, da možda izađete sa predlogom da srede fasadu vaše zgrade, ipak se naslanja na hotel.

Valjda je investitoru u interesu da se hotel nalazi u lepom okruženju.

ne znam da li je predsednica saveta stanara o tome razgovarala sa investitorom...svi u zgradi želimo da sve bude lepo i čisto...ali, jednostavno sa njom ne uspevamo ni oko čega da se dogovorimo. ne želim da pišem ništa loše o gospođi. samo želim da uspemo u nameri da živimo u lepom okruženju i zgradi, dostojnoj lokacije na kojoj se nalazi. :)
 
Smjenite gospodju armatura viri iz ploce znaci ide tu jos etaza cini mi se bice daleko vise nego baraka
 
videćemo na kraju šta će biti :)

evo novih slika ( današnje )

dos.png


dos1.png
 
nije se mnogo odmaklo od mog poslednjeg postavljanja slika. glavna zgrada se ne gradi, akcenat radova je na ovom "zubu" ka dvorištu. niče drugi sprat. buši se beton i dalje, muče se sa rušenjem male trafo stanice koja je bila u sklopu jugodrva.

dscn1786.png
 
Hvala Coko na izvestajima sa terena. Nesto mi se cini da ide malo sporijim tempom sve...
 
Galeks, nema na čemu :)
veoma sporo rade. ja nisam iz te struke, ali su mi neke stvari neobjašjive.
 
Busno sve to. Ko kackavalj. Onaj kad se nakaslje na kraju jednog sprata, cuce ga onaj na ulici sa druge strane. Gips i staklo. Tradicija kvaliteta. Nego sto je i izgled istog low budget kvaliteta.
 
Busno i lose izolovano bese, ali nekako ne bih smeo da se kladim da ce hotel dozvoliti sebi taj luksuz da bude lose zvucno izolovan sto predstavlja jednu od osnovnih predpostavki boravka u tihoj i mirnoj sobi.
 
U nekim od ranijih tekstova o Marriotu se baš pominjalo da će se puno pažnje posvetiti zvučnoj izolaciji,ne sumnjam.(po studijama koje su radjene u hotelijerstvu najjači utisak na gosta ostavlja soba) :)

Sa projektovanom cenom noćenja od 130evra,svakako da neće biti low budget hotel.Ovde se kao i sa Holiday Innom išlo ciljano na hotel sa 4 zvezdice zbog smanjenja troškova i manjeg broja zaposlenih (postoje tačno odredjeni kriterijumi tipa broj zaposlenih /broj soba 4* vs.5* )
 
Na konferenciji kada je prezentovana ogledna soba pomenuta je i ta cena ali je ona data kao neka koliko me secanje sluzi gornja cena tako da ce neka cesca cena biti nesto niza.
 
Обзиром да је хотел са франшизом, строги стандарди одређују доста тога везано за комфор, па и звучну заштиту. То ће свакако бити измерено и при "пријему" хотела у "ланац".
 
Фино на крају испаде сарајевски Мериот. Занима ме како га оцењујете, наравно у односу на овај наш?
 
pa i ne budži se baš ćošak ka pozorištu. prvo su stavili skele na taj ćošak, posle izvesnog vremena su ih skinuli...i opet vratili, a u međuvremenu se u njemu nije ništa dešavalo. sve radnje se i dalje odvijaju na ćošku ka dvorištu. sve mašine im rade, bušenje, struganje, beton se izliva, pa se opet buši...i tako :D
napreduju u tom jednom delu, glavnu zgradu još uvek ne grade.

evo kako to izgleda danas:

ddooss.png


dos1.png


dos1.png
 
Krenuli su sa postavljanjem panela ,pa ko moze neka uslika.
 
Vrh