laki72":zko5nsqy je napisao(la):Ljudi, iskreno da kazem, ja se bojim skidanja ovih 'zastora' na skelama.
A strah mi je koliko vidim bio opravdan... :bash:
laki72":zko5nsqy je napisao(la):Ljudi, iskreno da kazem, ja se bojim skidanja ovih 'zastora' na skelama.
Bulbulderac17":3v0ktgx4 je napisao(la):Toliko odudara od ostalih zgrada da deluje kao fotomontaza :lool: :lool: :lool:
Dakle, ova šljašteća zlatna bi trebalo brzo da oksidiše i da postane topla zlatna bez svetlucavog sjaja. Ovako nekako, kao na slici koju je postavio Igor:Minnheima":atvkvxji je napisao(la):Gold doesn’t always have to glitter: TECU® Gold, a new copper-aluminium alloy for façade cladding, oxidises very soon after it has been installed on the building – gradually forming a striking warm golden surface which, although it doesn’t glitter, is still unmistakably reminiscent of a valuable precious metal.
Igor":atvkvxji je napisao(la):
Drakche":15gvypco je napisao(la):Iskreno, i dalje mi najvise bode u oci 'reklama' za Merriott koja ce tu stajati jednu malu vecnost, bas se vidi da smo kapitalisticko - tranzitno drustvo. Staroj zgradi nista nije falilo spolja gledano, sem malo krativnosti pri sminkaknju. Takodje, ovo nije lokacija za hotel, vec za kulturnu ili internacionalnu instituciju. No, sad je kasno.