Ovo nije bas za loklane izbore,ali ipak nisam mogao da odolim,posto ce doticni gospodin po svoj prilici biti novi kapitalni ministar
Mrkin intervju u danasnjem u Kuriru:
EVROPO, JEDI GOVNA
Ovo nije put u Evropu, i tu Evropa greši. I naši koji to rade nek idu u k***** zajedno s njima! Napiši da im Mrkonjić to poručuje
BEOGRAD - Ovo je sramota! To rade takozvani evropejci i vlast DOS! Oni to rade, p**** im materina! Hapse naše ljudi da bi se opravdalo NATO bombardovanje! Ovim rečima Milutin Mrkonjić, potpredsednik SPS, prokomentarisao je za Kurir vest o hapšenju Stojana Župljanina. Mrkonjića šokiranog ovom informacijom zatekli smo na gradilištu.
- I Holandija, ono g***o od zemlje, oni će da nas ucenjuju! Pa holandski lekari se ubili Slobodana Miloševića u Hagu!
Znate li ko je naredio hapšenje Župljanina?
- Ne znam ko hapsi, to nije bitno. Za mene je sve to vlast DOS, od Petog oktobra naovamo. Ko god ga je uhapsio, bu**** je! Ne mogu da hapse ljude kad god se digne k***** Holandiji! Ej, bre, mi hapsimo naše ljude! To ne može! To nije put u Evropu, i tu Evropa greši. I naši koji to rade nek idu u k***** zajedno s njima! Napiši to lepo, Mrkonjić im to poručuje.
DSS drži policiju, a DS Ministarstvo pravde. Ko onda stoji iza Župljaninovog hapšenja?
- Ma, hapsiti čoveka kada sastavljamo vladu i kada Evropa insistira... Pa, Evropa jede govna, i to napiši! To je pogrešan potez danas. Ostavite, bre, ljude na miru! Oni treba da odgovaraju što su bombardovali našu zemlju!
Hoće li odgovarati?
- Odgovaraće kad-tad. I Holandija što je ubila Slobodana Miloševića! Ubice! Dragoljub Milanović u zatvoru čami nevin, jer je bio politički pritisak sa Zapada da se donese takva presuda.
Kako će ovo uticati na pregovore o formiranju vlade?
- To ne ide u prilog naporima da se napravi vlada!
Jesu li izručenja Hagu problem?
- Naravno da je ovo problem i da ruši sve napore i bitke koje vodimo da dođemo do ove usrane vlade! Kad god se pravi Vlada, ovako se nešto dešava! Prošli put su jurili Ratka Mladića da pokažu kako sarađuju s Hagom.
Da li će posle ovoga biti pregovora sa DS ili ćete nastaviti razgovore sa DSS i radikalima?
- Ne mogu sada to da kažem, otkud znam! Daj da se saberemo pa da vidimo. Posle ovoga niko više nema prava da bilo šta spočitava socijalistima.
Razmišljate li i dalje da budete premijer?
- Da sam ja predsednik vlade, hapšenje ne bih dozvolio! Ovako kako oni rade tako ne može.
Partneri bi morali da prihvate drugačiji pristup?
- Pa, naravno.
Pa hoće li se nastaviti postojeći pregovori sa DSS i SRS?
- Mi pregovore nastavljamo. Moramo te pregovore da završimo. Sve će se znati u narednih nedelju dana.
Čekajte, pre par dana ste rekli da niste zadovoljni pravnom analizom DSS o SSP i načinom na koji su usklađene penzije?
- Znate šta, nema potrebe da Koštunica unosi nervozu u razgovore. To je sve što mogu da kažem.
Novi,reformisani SPS,spreman za evropske integracije,sto rece juce Sonja Liht na b92: :lol: :lol:: :lol:
http://www.kurir-info.rs/clanak/kurir-12-06-2008/evropo-jedi-govna