Šta je novo?

Lidl Beograd

Ти исти пистаћи су у ИДЕА 50-ак динара јефтинији него у том совјетском Мере.

Ono sto me je zabrinulo je sto sam negde procitao da je hrana u Svetoforu jeftinija jer ne moze proci rigoroznu Eu kontrolu pa nemaju plasman tamo-vec nama uvaljuju. Dal je laz ili propaganda nikako da provalim. Morao bih na poledjini ambalaze proveravati emulgatore, aditive i sl. Jel zna neko vise o tome?

Većina hrane je iz Srbije. Iz Rusije poneki slatkiš i jedan sir fazon.

Ono sto me je zabrinulo je sto sam negde procitao da je hrana u Svetoforu jeftinija jer ne moze proci rigoroznu Eu kontrolu pa nemaju plasman tamo-vec nama uvaljuju. Dal je laz ili propaganda nikako da provalim. Morao bih na poledjini ambalaze proveravati emulgatore, aditive i sl. Jel zna neko vise o tome?
Антируска хистерија.

Ljudi ako vec niste bili...idite u TC ZMAJ u PLUS cash and carry...prijatno cete se svime iznenaditi...od hemije do hrane...svaki artikl,tvrdim odgovorno sto se kaze,jeftinije je od DELEZ-a, Mercator S,Univer-a...
Potvrdjujem. Skoro sam kupovao namestaj i kad sam usao odusevio sam se. Radi desetak ljudi na delikatesu a u redu stoji po 20-30 ljudi. Dobri proizvodi i cene.

Nova Galenika, deluje sve spremno za četvrtak
1000005597.jpg

Ljudi ako vec niste bili...idite u TC ZMAJ u PLUS cash and carry...prijatno cete se svime iznenaditi...od hemije do hrane...svaki artikl,tvrdim odgovorno sto se kaze,jeftinije je od DELEZ-a, Mercator S,Univer-a...
Jel ovo opet Rodić nešto?

Vidim iz Kule su, a i robna marka im Roda nacrtana samo naziv na engleskom Stork

Nije ovo ništa novo, ovo je već nekoliko godina tu. I mislim da ima još jedan market u Kuli i to je to. Verovatno mu mafija ne da dalje da se širi.

Mogao bi i jod nas lidl da se otvori za ovakvo nesto
Kod nas je sistem da svako moze da dodiruje hleb koliko zeli. Gde god sam bio u lidlu preko je ovaj sistem da se hvataljkama uzima pecivo.

Čujem da ovaj Lidl na Novoj Galenici ima i samouslužne kase.

Vrh