PanicMechanic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.01.2020.
- Pohvaljen
- 153
Ти исти пистаћи су у ИДЕА 50-ак динара јефтинији него у том совјетском Мере.
Антируска хистерија.Ono sto me je zabrinulo je sto sam negde procitao da je hrana u Svetoforu jeftinija jer ne moze proci rigoroznu Eu kontrolu pa nemaju plasman tamo-vec nama uvaljuju. Dal je laz ili propaganda nikako da provalim. Morao bih na poledjini ambalaze proveravati emulgatore, aditive i sl. Jel zna neko vise o tome?
ne moze proci rigoroznu Eu kontrolu pa nemaju plasman tamo-vec nama uvaljuju
Većina hrane je iz Srbije.
Potvrdjujem. Skoro sam kupovao namestaj i kad sam usao odusevio sam se. Radi desetak ljudi na delikatesu a u redu stoji po 20-30 ljudi. Dobri proizvodi i cene.Ljudi ako vec niste bili...idite u TC ZMAJ u PLUS cash and carry...prijatno cete se svime iznenaditi...od hemije do hrane...svaki artikl,tvrdim odgovorno sto se kaze,jeftinije je od DELEZ-a, Mercator S,Univer-a...
Jel ovo opet Rodić nešto?Ljudi ako vec niste bili...idite u TC ZMAJ u PLUS cash and carry...prijatno cete se svime iznenaditi...od hemije do hrane...svaki artikl,tvrdim odgovorno sto se kaze,jeftinije je od DELEZ-a, Mercator S,Univer-a...
Da da...isti oni Rodici iz Kule.koju su napravili Rodu danasnju iz.Mercator.S sistema...posetite...ogromna preporuke..ostace vam.novac u dzepu...Jel ovo opet Rodić nešto?
Vidim iz Kule su, a i robna marka im Roda nacrtana samo naziv na engleskom Stork
CNC je top stvar, definitivno preporučujem svima da pretraže na Guglu CNC BDSMNije ovo ništa novo, ovo je već nekoliko godina tu. I mislim da ima još jedan market u Kuli i to je to. Verovatno mu mafija ne da dalje da se širi.
Ovakav tip Lidla još nismo imali.Nova Galenika, deluje sve spremno za četvrtak
Pogledajte prilog 218469
Proso ja veceras,zar to nije tip iz bulevara despota stefana ili 29 novembra i lidla na Adi ciganijiOvakav tip Lidla još nismo imali.
Proso ja veceras,zar to nije tip iz bulevara despota stefana ili 29 novembra i lidla na Adi ciganiji
Ima, oko 6 komadaČujem da ovaj Lidl na Novoj Galenici ima i samouslužne kase.