tragac
Expert
Teško, oni imaju osetno manju raznovrsnost ponude od drugih supermarketa. Biće neke stvari lokalizovane, ali to je mislim ono što se inače lokalizuje u svim zemljama, kao i najpoznatiji domaći brendovi.
Gde je taj plac na Vidikovcu?
laki72":35zvz0vw je napisao(la):znam kolika im je ponuda. na osnovu `suzene` ponude i ostvaruju ustede pa su medju najjeftinijima.
nisam mislio na to nego upravo da neki od nasih proizvodjaca budu njihovi dobavljaci za ceo lanac.
`Pagussa` kecap proizveden u Ceskoj se distribuira u Lidl prodavnice ne samo u Ceskoj, vec i u Austriji, Nemackoj, Sloveniji, Hrvatskoj (verovatno i u drugim zemljama, ali nisam siguran).
Ja se iskreno nadam da ce zahvaljujuci prvenstveno reftinom radu koji omogucava nizu cenu neki od nasih proizvodjaca uspeti da se nametnu kao ozbiljan dobavljac, ne samo za lokalno trziste vec kao dobavljac za kompletan lanac.
gledano ka gradu, kneza viseslava, odmah posle TC Bazar.
milos.tro":3hnkij9k je napisao(la):14.1 -Zemunska ul.
Гага":3hnkij9k je napisao(la):Те радове сам данас и ја видео из 82-ке.
На сајту Београд пута кажу да се "преви ново скретање за Темпо" !!! Ставио сам знак узвика јер колико знам ту нема нигде ТЦ Темпо, а једини на Новом Београду је код Кванташке пијаце. По неком плану ту треба да буде скретање са семафором за будући ТЦ Лидл. О овом скретању и неким предлозима смо Белка и ја писали на теми о Лидлу.
Неће ме мрзети, послаћу сад Нади Петровић питање око ових радова, да нам мало више објасни, а и послаћу неколико Милошевих слика, које ћу овом приликом да искористим и украдем , а Милош се, неће да може, љутити. :wink:
Распоред радова на дан 14.01.2015
Распоред радова на дан 13.01.2015
Распоред радова на дан 12.01.2015
РАСПОРЕД РАДОВА ЕКИПА ГРАЂЕВИНСКЕ ОПЕРАТИВЕ
14.01.2015
ОСТАЛИ РАДОВИ
Раскрница Земунске и скретања за Темпо – припрема
13.01.2015.
ОСТАЛИ РАДОВИ
Раскрсница Земунске улице и новог скретања за Темпо - припрема
12.01.2015.
ОСТАЛИ РАДОВИ
Раскрсница Земунске улице и новог скретања за Темпо - припрема
http://beogradput.rs/onama/radovi
Гага":1dbo93bn je napisao(la):Добио сам одговор од г-ђе Петровић и ево га:
From: Nada NP. Petrovic [mailto:Nada.Petrovic@beogradput.com]
Sent: Friday, January 16, 2015 2:50 PM
To:
Subject: RE: Радови на будућој раскрсници Земунске улице и новог скретања за....
Поштовани г. ......,
Радови се изводе управо у склопу припрема за семафорзацију ове локације.
Што се тиче детаља у вези са објектом који би евентуално требало да буде изграђен у близини, не бисмо могли да дамо неке прецизније информације с обзиром да се не ради о пословању ЈКП “Београд пут”.
Хвала најлепше на лепим жељама. И Вама све најбоље у 2015. години желим и добру сарадњу са “Београд путем”, уз то.
Н. Петровић
ЈКП “Београд пут”
Значи још једна семафорска раскрсница, хм идемо даље, шта да се ради.