Maksi ima u mnogim objektima i nocnu smenu, sto je svakako demotivisuce za radnike i lakse se odlucuju da napuste firmu, dok je u lidlu nema.Koliko vidim Linde koje posećujem po Bg od početka su 90% isti radnici i mali broj je pobegao dok u Maxiju i ostalima se menjaju kao na traci i stalno im fali radne snage, tako da je to verovatno najbolji pokazatelj.
I treba tako. Pa nije došao da bleji, nego da radi. Disciplina nikako ne može biti problem, pošto mi krajnji potrošači imamo samo benefit ukoliko je osoblje disciplinovano i uslužno.Nikada ih nisam video da bleje kao u drugim prodavnica.
Juče ograđen plac na Novoj Galenici. Izgleda da kreću radovi.
Juče ograđen plac na Novoj Galenici. Izgleda da kreću radovi.
Meni se nikad nije sviđao sam izgled, kao predimenzionirani kontejner bez imalo prirodne svetlost (sem u kancelarijskom delu na spratu što se može videti i po slikama), po funkcionalnosti je bio super, imao je sve što treba tom delu BK. Veliki supermarket, Lilly, Par butika, Pepco, "fensi" kineze, pet šop, apoteka, Mek... A za izgled Lidla će verovatno biti neki od njihovih standardnih formata. Sama parcela je dosta velika, a to će se još bolje videti kad se tržnjak sruši, pa se nadam da će biti novih (starih) sadržaja takođe, a ne samo Linda
Valjda sa lidlom nece da se krade gorivo ko pre na tom parkingu.Šteta simpa tc i značio je tom kraju. Kinezi tu su top sa robom i cenama.
Isto sam čuo za Rodu Mega u Đorđa S i rekli mu iz Rode da je to Mile narkoman i da mu ne mogu ništa, policiju ne zanima.Valjda sa lidlom nece da se krade gorivo ko pre na tom parkingu.