[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=582655#p582655 je napisao(la):
ddddd » Uto Nov 20, 2018 1:07 am[/url]":2bs19i8g]Prijateljue, pa ti se nalupeta za medalju. Čajna kobasica koju prodaju u Lidlu je Yuhorova. Redovna cena je 720 din. To što Bambi pizdi to je njegov problem. Digli su cenu u nebesa, pa sad kukaju. A ne gledaju da su robu koju su prodali Lidlu naplatili za sedam dana. Kada robu prodaju Roda/Idea /Mercator grupi, Tempo/Tempo express/Maxi/Shop&go i ostalim lancima u Srbiji na naplatu cekaju minimum 60 dana pa čak i duže. Pa to sve prevale na potrošače. Pojava Lidla u Srbiji je ispunila očekivanja. Cene su krenule nizbrdo. Otvaranjem novih objekata to će se ubrzati. I još nešto, Lidl je diskontna prodavnica. To vam je kao low cost avio kompanija u avio saobraćaju. Porediti ove lance i Lidl je iluzorno.
Nisam rekao da je Lidlova (Yuhor) cajna kobasica 1.200 nego Yuhor koja je pored Lidlove koja sluzi da zaplasi kupca od srpskog brenda. Iako svi znamo da je isto ubacili su identicni proizvod pod srpskim brendom da glumi strasilo u frizideru.
Problem je sto brendovi u Lidlu robu prakticno ne prodaju pa Lidl nema sta rekordno ni da im plati.
Ja ne kazem da je dolazak Lidla los za kupce, odlican je. Svako je dobrodosao da ubije monopol na trzistu. Ja govorim objektivno o kupovini u Lidlu.
Sirevi od 700/800g u crvenim pakovanjima su prosecnog kvaliteta, cena im je 800 din po kg. U Maxiju uvek imas jeftinije kackavalje ispod 750. Hocu samo da kazem da bez akcija cene u Lidlu nemaju neki smisao. A videli smo da akcijske artikle ne stavljaju u rafove, lazne su. Prosecna prodavnica poput Maxija. Ocekivao sam da bude jeftinija bar od Maxija.