Za sada, oko 9000din mesecno. Tu spadaju troskovi Stambene zajednice, City Facility (firma koja radi odrzavanje) i Infostan. Za svaku od ovih stavki stizu po 2 odvojena racuna - za stan i garazu.Da li neko od stanara iz faze 1 moze da kaze koliko su komunalije za 1, 5 stan i garažu
Hvala
HvalaaZa sada, oko 9000din mesecno. Tu spadaju troskovi Stambene zajednice, City Facility (firma koja radi odrzavanje) i Infostan. Za svaku od ovih stavki stizu po 2 odvojena racuna - za stan i garazu.
Jos uvek nije regulisana naplata gasa, znaci grejanje i topla voda.
Takodje, treba imati u vidu da su stanari izglasali da svi placamo odrzavanje isto - po jedinici, a ne kvm, tako da, ako to drugacije bude izglasano u drugoj lastavici, mozete da ocekujete nesto manji racun.
Izvukao sam iz glave, ali ne mogu da nadjem potvrdu. Ono sto sam nasao da sto se tice 50Hz zracenja, u skladu smo sa propisima EU, tako da ako nista drugo, tu smo u korak sa zapadom.Source?
PreskupoManji stanovi (do 50) u rasponu 3.8-4.2
Gago koliko si siguran da ce biti hotel?
U principu nije prekršio datume u ugovoru, nama je stajao septembar 2024. godine i uzeli smo ključeve početkom septembra…Zdravo svima, razmatram kupovinu stana u II fazi pa bi mi značilo da podelite vaša iskustva u vezi par pitanja:
1. Čitajući ovaj forum, video sam negodovanja vezana za datum tehničkog prijema i primopredaje za I fazu, pa me zanima da li je investitor prekršio datume navedene u ugovoru? Ili je usmeno obećano da će ti datumi biti ranije u odnosu na ono što piše u ugovoru pa ipak nisu bili? Za II fazu mi je rečeno da će tehnički prijem biti u trećem kvartalu 2027. godine, ali ne bih bio spreman da čekam duže od toga.
2. Da li je neko uspeo da obori cenu stana? Poslali su mi 5 načina plaćanja i određene popuste u skladu sa njima, ali me zanima da li je eventualno moguće ići ispod toga? Hvala unapred!