Šta je novo?

"Lastavice" [ Stambeno poslovni kompleks | 69 100 m²]

1000007496.jpg
1000007497.jpg

Moze li neko ko je vec u Lastavicama da kaze koji model multi split sistema su ugradili u izgradjene stanove?

Moze li neko ko je vec u Lastavicama da kaze koji model multi split sistema su ugradili u izgradjene stanove?
Ne znam kako je u vecim stanovima, ali u manjim je jedna spoljna jedinica, a u dnevnoj i u spavacoj po jedna unutrasnja. Dvanaestica u dnevnoj a devetka u spavacoj.
IMG_0575.jpegIMG_0576.jpeg

Planiram da kupim stan u fazi 2 koji gleda južno ka Savi.
Međutim, tek sam sad primetio da dalekovod prolazi blizu zgrade. Nisam trenutno u Beogradu da to vidim uživo, da li prolazi baš blizu zgrade?
Da li može da bude štetan po zdravlje? Pretpostavljam da ce kvariti i pogled jer je ogroman.

Planiram da kupim stan u fazi 2 koji gleda južno ka Savi.
Međutim, tek sam sad primetio da dalekovod prolazi blizu zgrade. Nisam trenutno u Beogradu da to vidim uživo, da li prolazi baš blizu zgrade?
Da li može da bude štetan po zdravlje? Pretpostavljam da ce kvariti i pogled jer je ogroman.

Trazite od Prodaje da vam posalju izvestaj koji je radio institut Nikola Tesla, a koji je bio preduslov za dobijanje gradjevinske dozvole. Tu su precizno navedene udaljenosti svih lamela (u obe zgrade) od dalekovoda, kao i vrednosti EM zracenja po lamelama i spratovima.
Sto se vizuelnog dela tice, negde od 6. Do 8. Sprata je najvidljiviji, rekla bih.
Postoje planovi da se taj dalekovod kablira, ali ko zna kada ce to biti… takodje, onda ce tu verovatno nici neki drugi objekat koji ce nam zaklanjati pogled.

Postoje planovi da se taj dalekovod kablira, ali ko zna kada ce to biti… takodje, onda ce tu verovatno nici neki drugi objekat koji ce nam zaklanjati pogled.
O tom uklanjanju dalekovoda pričaju više od 10 godina, a još ni jedan nisu uklonili. Evo vest od pre 15 godina :)

Kao što i već 10-tak godina probijaju tunel ispod pruge u Bulevaru Umetnosti, sramota.

Vrh