Šta je novo?

"Lastavice" [ Stambeno poslovni kompleks | 69 100 m²]

Ako se neko čuje sa nekim iz prodaje ovih dana, neka kaže koju bajku sada pričaju.
 
Jos uvek ne znaju precizno, ali deluje da mozemo da se nadamo primopredaji uskoro
 
Razmisljamo o kupovini stana na ovoj lokaciji? Za one koji su se odlucili, kako ste zadovoljni kvalitetom zavrsnih radova? Da li je sve ispostovano? Da li imate informaciju na koji nacin ce biti uredjen prostor oko zgrade?

U principu, najveca dilema je lokacija, sto zbog dalekovoda, sto zbog buduce autobuske stanice i guzve koju moze prouzrokovati.
 
Ne znamo još uvek kad kreću primopredaje. Nadam se uskoro. Obećavali su završetak pre roka a ispašće okvirno rok iz ugivora. Deluje da su stanovi ok.
Ne bi dobili građevinsku dozvolu da dalekovod nije na bezbednoj razdaljini a izvesno je da će narednih godina dalekovod biti ukopan, pošto se to već radi u stambenim naseljima, pa to nije problem.
Autobuska još uvek nije krenula s radom, pa nije baš jasano koliki uticaj će to imati a izvesno je da će imati.
 
Da li mozda imate informaciju da li investitor ima u planu da napravi put ka Sakuri koji je prikazan na renderima?
 
Ne verujem da će u Sbiji i jedan investitor praviti put čak i da je obećao.
Sada kada su svi stanovi prodati, njih više ništa ne zanima država ničim ne štiti kupce.

Nadam se da grešim.
Više puta sam čuo da investitori obećaju neke bazene i uslove pa ne ispune.
 
Neki problem izvesno postoji, samo ne znamo koji. Primopredaje mogu da se odrade i bez sređenog eksterijera. Sumnjam da i dalje postoji neki problem s MUP-om oko PP zaštite
 
Inace jutros bageri kopaju oko Lastavica blize Juriju Gagarinu. Da li neke cevi rade...
 
Danas sam dobila informaciju od buduceg komsije da jos nisu dobili tehnicki prijem i da ocekujemo useljenje kad je i predvidjeno rokom, odnosno krajem septembra. Pretpostavljam da se zato i ne javljaju :)
 
Nek im neko kaže da treba ove iz PP mupa da odvedu na par ručkova i biće sve sređeno.
 
Danas sam dobila informaciju od buduceg komsije da jos nisu dobili tehnicki prijem i da ocekujemo useljenje kad je i predvidjeno rokom, odnosno krajem septembra. Pretpostavljam da se zato i ne javljaju :)
Kad je dobio tu informaciju? Meni su juce rekli da ocekuju izvestaj o tehnickom prijemu danas
 
Mislim da mi gresimo. Kako prodaja vise ne komunicira sa kupcima vezano za primopredaju a poslednje obavestenje vezano za to je poslao Direkto i orocio ga na mesec dana (a to je isteklo prosle nedelje i nema nikakve komunikacije ka klijentima nakon toga) mozda bi trebali njemu neki email da posaljemo sa pitanjima vezano za primopredaju. Sakupljanje informacija o primopredaji sa svih strana a koje su nezvanicne samo vode ka konfuziji i nezadovoljstvu….
 
Meni je receno da sledece nedelje ocekujem obevestenje o tehnickom prijemu i nakon toga primopredaja..
 
Vrh