Ako se neko čuje sa nekim iz prodaje ovih dana, neka kaže koju bajku sada pričaju.
Molim vas pratite klijentski portal. Ocekujemo pocetak primopredaja u narednim danima. Primopredaje ce ici sukcesivno kroz mesec avgust i septembar.
Bilo je na nekoj od prethodnih strana, ali to za sad deluje malo verovatno. Više o tome ovde.Da li mozda imate informaciju da li investitor ima u planu da napravi put ka Sakuri koji je prikazan na renderima?
Takođe, nisam dobila odgovor još od četvrtkamene Ivana ignorise ,nista mi nije odgovorila kad ce primopredaja ,ni sta je koci .Ja da svoje kupce tako tretiram ne bih imala nijednog .Prvo dele nerealna ocekivanja ,a kad prodaju robu nestanu pre isporuke.Uzas.
Pa I da postoji Mislim da je posteno da nam kazu ,a ne da Nas zavlace ovako ....Neki problem izvesno postoji, samo ne znamo koji. Primopredaje mogu da se odrade i bez sređenog eksterijera. Sumnjam da i dalje postoji neki problem s MUP-om oko PP zaštite
Kad je dobio tu informaciju? Meni su juce rekli da ocekuju izvestaj o tehnickom prijemu danasDanas sam dobila informaciju od buduceg komsije da jos nisu dobili tehnicki prijem i da ocekujemo useljenje kad je i predvidjeno rokom, odnosno krajem septembra. Pretpostavljam da se zato i ne javljaju
sad u ja vidim pise iz clana 9 obaveze da se uspune,a ugovoru pise da ce tacan datum i vreme primopredaje bitu objavljen na portalu .Valjda sad to treba da cekamoНа порталу за купце су окачили решење о техничком пријему.
Koji datum je u pitanju? Nadam se da je uskoroMene su kontaktirali u vezi primopredaje. Tako da nadajte se pozivu
Ponedeljak 26.08Koji datum je u pitanju? Nadam se da je uskoro
cestitamoPonedeljak 26.08