Ja sam iz istih razloga odustao na kraju… Bio sam vrlo blizu kupovine penthausa (razmisljao sam mozda i kao najbolju opciju pogled ka Sakuri), ali me je odbilo sve ovo sto ste i vi naveli, a uz to i toplana i na sve to dalekovod koji ko zna kada ce biti uklonjen. Mislim da me je ipak on na kraju potpuno razrešio kupovine, jer sam preko dvoslojnih stakala i toplane presao . Generalno mi se zgrada dopala, investitor je obecavao (sto je koliko vidim i ispunio) i na sastanku i u razgovorima su bili jako profesionalni i prijatni.Nijanse su u pitanju koji su meni licno bitne. Stolarija je dvoslojna, prozori mi se ne svidjaju, terasa je zidana a ne staklena, generalno je materijalizacija za klasu ispod u poredjenju sa ostalim novogradnjama na nbg. Ti detalji meni cesto igraju presudnu ulogu. Za pare koje traze, moze se uzeti npr Airport Garden koji je na "losijoj" lokaciji (ako uopste mozemo da kazemo da je blizina toplane dobra lokacija) a ima bolju materijalizaciju.
Cak i ovaj spremnik za vodu dozivljavam kao manu u dugorocnoj upotrebi. Pogotovo ako tehnicko odrzavanje daju nekoj srpskoj firmi.