Čini mi se da Lastavice nemaju baš ni previše dobru izolaciju niti stolariju. Mislim da su dvoslojna stakla, tako da bih zbog tišine pre birao prema toplani.
To je jednoiposoban tip stana na našem tržištu u koji nije ni predviđeno da može da stane bračni krevet punih dimenzija (bez uskakanje ), mislim da je ovo prikaz samo da može da se razvuče krevet ili eventualno 140cm širine pošto je soba 205cm, sa 160cm malo teže, ostalo bi 45 za prolaz.. a ne vidim dovoljnu širinu u dnevnoj da se uzme od nje 40ak cm (ako dozvoljavaju klijentske izmene uopšte)..možda neki drugi tip manjeg stana naći gde može da se uzme od dnevne tj gde je ona šira, ili klasičan dvosoban ako imaju raspoloživ, ali to je više m2..
Ovaj je odličan .Zahvaljujem svima na iskazanom misljenju!
Hvala @nekidrmr na fotografijama.
Ovo mozda deluje kao bolja varijanta u smislu rasporeda u odnosu na prethodna dva koja sam postavio:
- Orijentacija jug
- 1 manji toalet umesto velikog kupatila, a samim tim malo veca kuhinja
Malo me plasi taj pogled na toplanu pri juznoj orijentaciji stana, kao i na ova "skladista" (sta je to?) ali sa druge strane je slicna situacija za toplanu i kod istocne orijentacije, obzirom da je toplana pozicionirana u pravcu Sakure. Svakako mi deluje da dosta manje dolazi do izrazaja pri istocnoj or.
Hriste Boze!!!Dvosobni su od 3600e/m2, tipski stanovi.
Probaj u GoogleEarth da podesis pogled i ugao ako ti neko ne podeli sliku vec.Da li imate neke fotografije koje gledaju ka jugu, prema reci, dalekovodu... ?
Tako reci, da se vidi neki okvirni pogled juzno orijentisanog stana.