EUKALIPTUS
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.08.2011.
- Pohvaljen
- 468
Pisao je naš kolega sa foruma već o tome, da nije grad podeljen na zone, nego su linije podeljene na ITS1 i ITS2 i ogromna većina putnika to ne zna. Posebno je problem što ni vozila ničim nisu obeležena koja su ITS1 a koja ITS2, a sada imamo Lastu i na gradskim i na prigradskim linijama, pa Lastin znak ne nosi nikakvu poruku, a imamo i privatne prevoznike na Lastinim linijama (Banbus i Transprodukt). Posebno mi je interesantno kad vidim gomilu ljudi koji na Petlovom brdu, Kneževcu, Žarkovu, Jablaničkoj, ulaze u 560 ka Banovom brdu, i pojma nemaju da im busplus karta (vremenska koju su negde drugde otkucali) sada ne važi, a oni koji je kucnu u 560 prvi put, umesto 89, skine im 97 dinara, a posle pojma nemaju da im u sledećem busu ne važi.
Najdzel i marrecar, sve što vam nije jasno, i što na zvaničnim sajtovima ne možete da nađete, pogledajte na mom sajtu. Sve sam lepo i jednostavno napisao u rubrici cenovnik.
Najdzel i marrecar, sve što vam nije jasno, i što na zvaničnim sajtovima ne možete da nađete, pogledajte na mom sajtu. Sve sam lepo i jednostavno napisao u rubrici cenovnik.