Najdzel":34x4yax0 je napisao(la):
Нови Београд, јесте,фазон је за Заклопачу ,ако си из Заклопаче не пуштају те јер има градски хахах,који успут иде на 45 минута ,и плус мораш да преседаш са Аутобусом који иде на 15 и препун је сваки тренутак.
E, protiv ovoga sam se borio godinama sa "Avalcima" i izborio. Sada ti kulturno stane i u Rakovici, i u Jajincima ka gradu, bez problema. A pre se dešavalo da ti na Avali proviri glava iz kabine kad kreneš u autobus ka gradu, i da kaže, gde ćeš ti, ovo je Lasta, imaš gradski.
Smederevski put i taj potez 300 najslabije poznajem, i ne znam baš kakvo je stanje na terenu, ali kako je avalski put rešen i emancipovan, tako može da se reši i potez 300. Inače, ovakvih problema nije bilo nikada da ja znam ni na Ibarskoj magistrali - potez 500, ni na Obrenovačkom putu - potez 800.
Kako u poslednje vreme imam viška vremena, dosta sam po terenu i dosta pričam sa ljudima, i uvek nešto novo čujem, jedan dan ću da obiđem i te krajeve da vidim šta se tamo dešava.
Meni je smešno kad Vesić i ekipa objave neke potpuno nerealne rezultate anketa, a ni sama postavka ankete nije adekvatna. Mnogo više informacija sam izvukao u neformalnim razgovorima sa putnicima na Obrenovačkom putu ovih poslednjih dana dok traje represija na linijama 551, 552, 553, 860, 860E i 861A.
Kada se regulisalo stanje na potezu 400 (a tu pre svega mislim na ekipicu iz RJ Sopot), rešićemo i Grocku.