Šta je novo?

Lasta

Било ко од превозника да их узме био би прави потез
makar i Strela. Evo da vam kažem svima na forumu svoje iskreno mišljenje o Streli. Ja kao i svi ovde vrlo dobro znam ko stoji iza Strele i znam šta sve rade. S druge strane, Obrenovac kao i potez 700 (često ga koristim), i mogu reći da su ta dva poteza procvetala dolaskom Strele (za ostale ne znam). Kada ovi padnu, neka je Strela, pod uslovom da ne diraju trole. Takođe smatram da koliko god je mrzeli, da ne treba da pišemo samo ružne stvari o njoj, već i nešto pozitivno (koliko god je nepodnosili). Ja ću da započnem, a vi me dopunite.
1) 90% vozača je stvarno ljubazno (primer 70134, 70096 na MV...). Ima i izuzetaka kao što je vozač koji je vozio 70136 (onaj što psuje, divlja, telefonira u vožnji)
2) dovela je autobuse koje do sad nismo imali prilike da vidimo kod nas (Iveco, Citaro...). Znam da se većina ovde neće složiti sa mnom, i reći da sam bot, ali me to ne dotiče. Na kraju dana, ja sam samo običan lik (student) koji voli da se vozi mercedesom i strelom (znajući sve o njoj). Zamoliću vas da pažljivo pročitate moj post, pa tek onda me pljuvati ili se složiti se sa mnom. Za GSP i Lastu se ne brinem, jer su to jako žilava preduzeća (žilavija nego što mislimo) i koja su preživela sve i svašta, pa će nadam se i ove debile. Toliko od mene. :)

Пре свега Ласти је потребна хомогенизација возног парка, преко 20 марки аутобуса и није баш за похвалу, потребни су им градски за линије у градским подручјима Лазаревца,Младеновца и Обреновца, потребни зглобови за Врчин, Младеновац, Лазаревац и Барајево и наравно приградски за све делове, Сор би био најбоље решење јер су и они сами изјавили да најлакше добављају делове од Сора.
Лазаревачки локал ради Ластра, Ласта је ту у Лазаревцу само на 580,581,581А,581Е. Такође постоји и линија 946 која има један полазак радним данима који ради Ласта Обреновац.

7277,7905,7906,7907 су на Лазаревцу од зглобова, не знам шта је са 7903 и 7904 нема их у последње време. Пре месец дана сам видео да је на 581 улетео 7250.

7277,7905,7906,7907 су на Лазаревцу од зглобова, не знам шта је са 7903 и 7904 нема их у последње време. Пре месец дана сам видео да је на 581 улетео 7250.
video sam 7904 na autoputu prekjuče, blago rečeno izgleda užasno. em ful štrokav, em poklopac motora nije ni zatvoren do kraja.

Vrh