Šta je novo?

Lasta

22+25 iz Nisa, to bi trebalo da bude 47 mladjih vozila, sto nije mali broj i moze dati jedno godinu lasti, a do tada mozda skinemo jaram sa grada.

@Vinča307

Neverovatno mi je da neko sebi dozvoli toliko preusko gledanje na problem. Pricas kao da se svi ostali navozase u medjuvremenu kao carevi, samo je 307(potez 300) bio bez icega, a u stvarnosti se gradski prevoz raspada podjednako i u Zemunu i na Terazijama i u Rakovici i u Grockoj i u Vinci

Verujem da ce ti biti bas "jak gas" kad iz tog gospodskog Citara na Ustanickoj ili Sumicama ili gde vec, presednes u neku tursku kanturinu koje nema 15 minuta na najfrekventnijoj okretnici u gradu ili pak presednes u tramvaj koji je u fazi raspada 37 godina, a proizveden je pre 39...

Frapiran sam takvim rezonovanjem. Prica je ista kao "ovi pre su bili katastrofa, ovi sad mi makar daju 2000 i metar drva"
Kao da ja ne znam kakav je problem sa gradskim prevozom i pričao sam o tome još pre dve godine kad je uvedena starosna granica, ali tad to nikog nije bilo briga. Od tad je proslo jedno 3 izbora, gomila tendera i pomirio sam se sa tim da je situacija takva, kakva je i da će biti samo gore i gore, pa mi je lepo bar da kao putnik, ljubitelj autobusa i budući vozač vidim neko vozilo renomiranih proizvođača pa makar i u toj Streli.

Vrh