Ambassador
Advanced
^^ Od 45 se popis radio tako što su upisivani svi koji su bili prijavljeni na adresi (rezidenti), tako da je bila prijavljivana gomila onih koji više nisu živeli tu, međutim poslednji popis se radio po uputama UN, tj. upisivani su svi koji žive na lokaciji (duže od 6 meseci, mislim, to bi trebalo da proverim), tako da je sigurno precizniji.
Naravno da saobraćaj raste mnogo brže, ja sam se šlognuo kad sam se vratio posle 2 meseca i kad sam shvatio koliko su gužve porasle samo za to vreme. No mislim da ako se krene odmah sa rešavanjem (BeoVoz+BeLam+UMP), uspeće se, nadam se..
Ali dobra stvar je što mi se čini da se ipak malo poslovi "decentralizuju" u odnosu na sam centar grada - pretežno ka Nbgd... :/
Naravno da saobraćaj raste mnogo brže, ja sam se šlognuo kad sam se vratio posle 2 meseca i kad sam shvatio koliko su gužve porasle samo za to vreme. No mislim da ako se krene odmah sa rešavanjem (BeoVoz+BeLam+UMP), uspeće se, nadam se..
Ali dobra stvar je što mi se čini da se ipak malo poslovi "decentralizuju" u odnosu na sam centar grada - pretežno ka Nbgd... :/