Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Par slika iz večernje šetnje (bilo je skoro 21h pa nije bilo svetla za dobre fotke). Počeli su da postavljaju fasadne obloge, na nekim mestima su izvučene cevi za klimu. Sa unutrašnje strane su na lameli A počeli da postavljaju ograde, i to od gore na dole. Takođe deluje mi da su pri kraju petog sprata lamele D i kreću sa šestim spratom.

Moj lični utisak da će oni teško završiti sve ovo do Avgusta, pre bih rekao Oktobar/Novembar za prvu fazu, što je opet super. Oko zgrade je još uvek šanac, bacio sam pogled i garaža je samo goli beton, itd. Sve u svemu lepo deluje gradilište je poprilično čisto i sređeno većinu su materijala premestili u garažu.

1747254589193.png

1747254603270.png

1747254611643.png

1747254627780.png

1747254636853.png

Ako ti odgovara spratnost probaj kod Grand Star-a, oni su sasvim dobri. Mislim da su cene iste u potpunosti.
Ovo je tako bilo i za druge njihove projekte. Ja kada sam pokusala da registrujem interesovanje kod Grede, nikada niko nije ni odgovorio na mail/ove. Za Grand star nisam ni znala da postoji.

Da li je neko skoro isao da gleda pokazni stan, i ako jeste, kakvi su utisci?

Ovo je tako bilo i za druge njihove projekte. Ja kada sam pokusala da registrujem interesovanje kod Grede, nikada niko nije ni odgovorio na mail/ove. Za Grand star nisam ni znala da postoji.
Kad bili ljubazni, kulturni i predusretljivi, to bi značilo da im je stalo da Vam prodaju stan, a iz toga se može iszvesti opasan zaključak da se stanovi ne razgrabljuju "kao pilići u Lidlu"...

Setih se scene iz "Mi nismo andjeli" :)

Hvala na slikama @Extroniks !

Ne mogu da skontam sa koje strane terasa stavljaju pregradice na Lamelama A i B, nadam se da je sa severne da ne remeti suncevu svetlost.

Hvala na slikama @Extroniks !

Ne mogu da skontam sa koje strane terasa stavljaju pregradice na Lamelama A i B, nadam se da je sa severne da ne remeti suncevu svetlost.
Ja bih rekao da je sa juzne strane jer sam ja slikao sa severne strane slike.
Meni se cini kao da ce pregradice biti moguce okretati tako da ces moci da ih "otvoris" ili "zatvoris".

Super, to je vec konfigurabilno i to zvuci dobro i ako je na jugu, mozda jos i bolje da mozes da se zatvoris od sunca ako zelis.

ja sam takodje odustao od kupovine jer nisu dozvoljavali nikave izmene u planu za koje sam bio spreman da im platim. Ali ne sumnjam da ce projakt biti kvalitetno izveden, ali nazalost im je prodaja vrlo losa. Takodje graficki prikazi stanova, pogotovu priloga koji sam dobio za garazu, ono mislim da ni oni ne razumeju, toliko je lose uradjen marketing da nemam reci. Za takvu lokaciju i objekat te velicine morali su da se potrude da objekat bolje predstave.

Izmene ne dozvoljavaju zbog losih iskustava u proslosti, jer onda svaki drugi kupac im je bio trazio promene i onda su im projekti kasnili.
Tako mi je receno na sastanku pre godinu i nesto dana.

Da li negde postoji informacija cija je ova parcela koja ce biti preko puta lamele C sa spoljne strane?

C8.png

ja sam takodje odustao od kupovine jer nisu dozvoljavali nikave izmene u planu za koje sam bio spreman da im platim. Ali ne sumnjam da ce projakt biti kvalitetno izveden, ali nazalost im je prodaja vrlo losa. Takodje graficki prikazi stanova, pogotovu priloga koji sam dobio za garazu, ono mislim da ni oni ne razumeju, toliko je lose uradjen marketing da nemam reci. Za takvu lokaciju i objekat te velicine morali su da se potrude da objekat bolje predstave.
Slažem se sve sa tobom. Razumem i njih oni prodaju po sistemu ključ u ruke, i ne zanima ih. Ko kad kupuješ iz Auto salona pa šta ima na lageru to ti je. Ja imam još godinu dana da odlučim da li želim da potrošim još 3-5 hiljada eura da premestim jedan zid kako bi dobio mesta za radni prostor u spavaćoj. Mada mislim da ću na kraju odmah čim uđem u stan da to odradim, jer planiram da živim minimum 10 godina tamo, a drugo nema još komšija pa neće toliko smetati radovi. Bilo kako bilo, u sve tri faze će ukupno biti 478 stanova, lako mogu da se izmene otmu kontroli, treba sve to ispratiti sa majstorima.

Da li ce na svim terasama biti ta "peraja"? Na 3D prikazu se za neke vertikale vidi, za neke ne, bez obzira na orjentaciju.

Pozdrav svima,

1. Ima li informacija o poslednjoj fazi, cene i strukture?
2. Bio sam da obidjem gradnju. Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.

btw Galekovic je bolji od Tara Concept (moje licno iskustvo)
>Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.

Ijooooj, pa šta ćemo sad 😵😵😵

Kad bili ljubazni, kulturni i predusretljivi, to bi značilo da im je stalo da Vam prodaju stan, a iz toga se može iszvesti opasan zaključak da se stanovi ne razgrabljuju "kao pilići u Lidlu"...

Setih se scene iz "Mi nismo andjeli" :)
Zar to nije kontradiktorno što ste napisali?

Ako se stanovi "Ne razgrabljuju" zar prirodno ne bi trebalo da porade na ljubaznosti, kulturi i predusretljivosti? Ja mislim da im ovako priča šljaka i da ih zabole...

Pisali smo već o situaciji po pitanju prodaje u Gredi. U poređenju sa ekipom u Grand Staru, nebo i zemlja. Sve pohvale za prodajni tim iz Grand Stara.

Prirodno bi bilo da neljubazni i i nekulturni prodavci brzo popiju otkaz zbog svog ponasanja, zar ne, nebitno šta prodaju? Tu se završava moje logičko razmišljanje i počinjem da razmišljam drugačije… vrlo moguće da potpuno grešim, ne sporim.

Meni je logično da stanu u oglasima koji duže ne može da se proda obore cenu, a imamo gomilu primera gde se ona još i povećava. Znači da postoji neki drugačiji pristup koji prosta logika ne može odmah da objasni… i tako dalje. Logika je retko prava linija od tačke A do tačke B…

Na sve ovo predhpdno da dodam zvao sam juce Gredu.
.jos na snazi je da stanovi do 40 kv samo keš..neplaniraju da nesto menjaju

Vrh