Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

U praksi uvek postoji izraženija buka iznad ulaza u garažu, sigurno da je buka učestalija kod garaža te veličine, sa druge strane mislim da spratnost dosta utiče takođe, ako je na prvom spratu mislim da je znatno lošija situacija nego na povučenom spratu.

Hvala na odgovorima,

Da li vredi razmišljati o (porodičnom) stanu iznad tih ulaza u garažu, s obzirom na to da je 579 parking mesta? :)

Ili totalno tripujem i nije bitno, da li je još neko razmišljao o ovome? Još neko uzeo stan iznad ulaza u garažu?
Iskreno nemam pametan odgovor. Ako je prvi sprat sigurno ćeš čuti kada vozila ulaze i izlaze, ako je neki od viših mislim da će ti biti veća buka od ulice sa te strane. Takođe ulaz u garažu ispod Lamele A je uvučen ka dvorištu, i sugrno će biti tiši nego ulaz ispod Lamele B. Definitivno će biti neke buke sve zavisi koji ti je prag tolerancije i vrlo je subjektivno. Drugar odrastao gledajući na 27. marta i Starine Novaka, kad prodje autobus trese mu se soba. Njemu bi buka od vozila i rampe bila Spa odmor :D

Gledam stan na 4. spratu u lameli B, direktno iznad ulaza.

Plasi me što je to ogromna garaža, tipa 5 puta veća nego P.S. Vukov spomenik, za 100 mesta veca od P.S. Pionirski park, koji je to obim saobraćaja ujutru kad svi krenu na posao... muke :)

Gledam stan na 4. spratu u lameli B, direktno iznad ulaza.

Plasi me što je to ogromna garaža, tipa 5 puta veća nego P.S. Vukov spomenik, za 100 mesta veca od P.S. Pionirski park, koji je to obim saobraćaja ujutru kad svi krenu na posao... muke :)
Ima i u lamelama E i D četvorosobnih stanova, mada ti je tamo mana što ćeš gledati na prometniju ulicu i tu će biti veliko gradilište kad krene GreenLine da se gradi. Generalno su četvorosobni stanovi najgore pozicionirani, svi su na obodima i gledaju ka spoljašnjosti. Ja sam se isto razmišljao da li da uzmem četvorosoban, ali mi nijedna orijentacija nije odgovarala. Sva sreća pa nam dodatna spavaća soba neće trebati u bliskoj budućnosti pa smo uzeli trosoban.

Ako baš želiš stan u Kvartu onda je po meni bolja opcija lamela B. Jeste da je iznad garažnog ulaza, ali makar nećeš sledećih 7-8 godina gledati na jedno od najvećih gradilišta u Beogradu. Sa druge strane ako GreenLine nikad se ne ostvari makar nećeš gledati u ostatke IMT-a...

Pozdrav, da li se zna sta je planirano juzno od lamela C i D? Zanima me stan u lameli D koji gleda ka jugu (jugo-istoku blago) pa me zanima da li je i sta je tu planirano posto je ulica koja ide od kruznog toga (pored airport gardena) nekih 50ak metara od granica gradilista Kvarta.

Pozdrav, da li se zna sta je planirano juzno od lamela C i D? Zanima me stan u lameli D koji gleda ka jugu (jugo-istoku blago) pa me zanima da li je i sta je tu planirano posto je ulica koja ide od kruznog toga (pored airport gardena) nekih 50ak metara od granica gradilista Kvarta.
Pisali smo o tome na prethodnim stranicama. Za sada ništa nije planirano, može samo stambena zgrada da se gradi. Prelistaj prethodne stranice za više info :D

Vrh