I ja mislim da je tako.Greda ima ubedljivo najgori prodajni tim! Ono je tolika sramota da nemam reci, od nezainteresovanosti do bahatosti i nevaspitanja! Ocigledno je vlasnik zaposlio familiju da radi taj deo….
I ja mislim da je tako.Greda ima ubedljivo najgori prodajni tim! Ono je tolika sramota da nemam reci, od nezainteresovanosti do bahatosti i nevaspitanja! Ocigledno je vlasnik zaposlio familiju da radi taj deo….
Ovo je tako bilo i za druge njihove projekte. Ja kada sam pokusala da registrujem interesovanje kod Grede, nikada niko nije ni odgovorio na mail/ove. Za Grand star nisam ni znala da postoji.Ako ti odgovara spratnost probaj kod Grand Star-a, oni su sasvim dobri. Mislim da su cene iste u potpunosti.
Kad bili ljubazni, kulturni i predusretljivi, to bi značilo da im je stalo da Vam prodaju stan, a iz toga se može iszvesti opasan zaključak da se stanovi ne razgrabljuju "kao pilići u Lidlu"...Ovo je tako bilo i za druge njihove projekte. Ja kada sam pokusala da registrujem interesovanje kod Grede, nikada niko nije ni odgovorio na mail/ove. Za Grand star nisam ni znala da postoji.
Ja bih rekao da je sa juzne strane jer sam ja slikao sa severne strane slike.Hvala na slikama @Extroniks !
Ne mogu da skontam sa koje strane terasa stavljaju pregradice na Lamelama A i B, nadam se da je sa severne da ne remeti suncevu svetlost.
Da da, reče nam šef gradilišta (Miroslav ako se dobro sećam) da se ta "peraja" okreću do nekog ugla.Ja bih rekao da je sa juzne strane jer sam ja slikao sa severne strane slike.
Meni se cini kao da ce pregradice biti moguce okretati tako da ces moci da ih "otvoris" ili "zatvoris".
Na onom 3D prikazu na Gredinom sajtu se vide ta "peraja" na terasama kao i njihova orijentacija. Baci pogled možda je prikazano i za tvoj stan.Super, to je vec konfigurabilno i to zvuci dobro i ako je na jugu, mozda jos i bolje da mozes da se zatvoris od sunca ako zelis.
Slažem se sve sa tobom. Razumem i njih oni prodaju po sistemu ključ u ruke, i ne zanima ih. Ko kad kupuješ iz Auto salona pa šta ima na lageru to ti je. Ja imam još godinu dana da odlučim da li želim da potrošim još 3-5 hiljada eura da premestim jedan zid kako bi dobio mesta za radni prostor u spavaćoj. Mada mislim da ću na kraju odmah čim uđem u stan da to odradim, jer planiram da živim minimum 10 godina tamo, a drugo nema još komšija pa neće toliko smetati radovi. Bilo kako bilo, u sve tri faze će ukupno biti 478 stanova, lako mogu da se izmene otmu kontroli, treba sve to ispratiti sa majstorima.ja sam takodje odustao od kupovine jer nisu dozvoljavali nikave izmene u planu za koje sam bio spreman da im platim. Ali ne sumnjam da ce projakt biti kvalitetno izveden, ali nazalost im je prodaja vrlo losa. Takodje graficki prikazi stanova, pogotovu priloga koji sam dobio za garazu, ono mislim da ni oni ne razumeju, toliko je lose uradjen marketing da nemam reci. Za takvu lokaciju i objekat te velicine morali su da se potrude da objekat bolje predstave.
Mislim da ce biti samo na terasama gde su terase blizu jedne drugih, tipa izmedju lamele A i B stanovi npr.Da li ce na svim terasama biti ta "peraja"? Na 3D prikazu se za neke vertikale vidi, za neke ne, bez obzira na orjentaciju.
Nadam se da je tako. Na dvorisnoj stani lamele B terase su blizu (L shape), ali tu se ne vidi da su ih planirali.Mislim da ce biti samo na terasama gde su terase blizu jedne drugih, tipa izmedju lamele A i B stanovi npr.
>Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.Pozdrav svima,
1. Ima li informacija o poslednjoj fazi, cene i strukture?
2. Bio sam da obidjem gradnju. Ljudi, pa tamo ce biti gradiliste i kranovi jos 2 godine. A lamela da bude gotova i za 4 meseca, oni kranovi i majstori itd. ce biti tamo dok se ne zavrsi poslednja lamela. Isto vazi i za dvoriste, o okolnim ulicama koje trenutno ne postoje, necu ni da govorim.
btw Galekovic je bolji od Tara Concept (moje licno iskustvo)
Zar to nije kontradiktorno što ste napisali?Kad bili ljubazni, kulturni i predusretljivi, to bi značilo da im je stalo da Vam prodaju stan, a iz toga se može iszvesti opasan zaključak da se stanovi ne razgrabljuju "kao pilići u Lidlu"...
Setih se scene iz "Mi nismo andjeli"![]()