Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Da li neko zna, kakav je ovo put?
1747047700471.png

Pozarni put koliko ja znam, razlog zasto kompleks nije mogao da bude zatvorenog tipa

Aha, to mi je palo na pamet. Bitno je da tuda ne idu automobili, gledao sam ove garsonjere u prizmelju za bastom. Dobra prica mi djeluje. Kakva su vasa misljenja? Da li je pametno uzeti garsonjeru u prizemlju?

Aha, to mi je palo na pamet. Bitno je da tuda ne idu automobili, gledao sam ove garsonjere u prizmelju za bastom. Dobra prica mi djeluje. Kakva su vasa misljenja? Da li je pametno uzeti garsonjeru u prizemlju?
Moje licno misljenje je da prizemlje cesto ima dosta mana.
Prvo grejanje je losije jer od ispod niko ne greje zimi, zivotinje i bube lakse mogu da ti ulaze u stan, problemi sa kanalizacijom i zacepljenjima se najvise ispoljavaju na nizim spratovima, buka od lokala i prolaznika.
Dobre stvari su cena koja je uglavnom manja, dobar pritisak vode, ne koristis lift nikad.

Vecina ljudi zato gleda stanove tek od drugog sprata, jer mnogo stvari je eliminisano kao problem vec od tog sprata a nema toliko mogucih problema kao visi spratovi (pritisak vode, grejanje - pritisak u radijatorima i instalacije).

U drugoj fazi su dva puta podizali cene. Prvi put kada su izbacili lamelu C(100€), a drugi put kad su izbacili lamelu D(100€).

Za mene je cena bila odlučujući faktor koji me je privlačio ka ovom projektu, jer kvalitet gradnje deluje vrlo dobro. Sad su mi pomogli da donesem konačnu odluku i preskočim ovo "deljenje", mada ne sumnjam da će do 2027 sve prodati. Činnjenica je da će ovde još mnogo godina biti gradilište ili još gore može da ostane još neko vreme ovo ruglo okolo, tako da za ove poslednje faze ima smisao samo stan koji gleda na dvorište, što opet ne menja okolinu samog kompleksa...

Za mene je cena bila odlučujući faktor koji me je privlačio ka ovom projektu, jer kvalitet gradnje deluje vrlo dobro. Sad su mi pomogli da donesem konačnu odluku i preskočim ovo "deljenje", mada ne sumnjam da će do 2027 sve prodati. Činnjenica je da će ovde još mnogo godina biti gradilište ili još gore može da ostane još neko vreme ovo ruglo okolo, tako da za ove poslednje faze ima smisao samo stan koji gleda na dvorište, što opet ne menja okolinu samog kompleksa...
Slazem se.
Da li se razlikuje cena u zavisnosti od orijentacije, odnosno da li su skuplji stanovi orijentisani ka dvoristu?

Slazem se, razlika je bila velika u pocetku prve faze u odnosu na okolne projekte, sad se vec izjednacila pa to im vise nije adut.
Svakako kvalitetan projekat ali sa manama koje si naveo (trenutno okruzenje i gradiliste)

Meni još nešto ne ide u glavu... subjektivno gledano, stanovi sa boljim rasporedom i većom kvadraturom su mahom spolja okrenuti - pa tako najveći i najskuplji (valjda i porodični) stan u F od 83 kvadrata ima da gleda u budući hotel ili zgradu, na 24m prekoputa, a garsonjere i manji stanovi mahom gledaju u dvorište. Možda su računali da je jači adut budući pogled na Green Line, a do tad na ruševinu IMT?

Slazem se, razlika je bila velika u pocetku prve faze u odnosu na okolne projekte, sad se vec izjednacila pa to im vise nije adut.
Svakako kvalitetan projekat ali sa manama koje si naveo (trenutno okruzenje i gradiliste)
Sad traze za manje stanove do 40 m2 sa terasom samo keš

Nema od toga ništa, vjerovatno pokušavaju to da proguraju. Meni je preglupo kao samo keš, kada svakako dobijaš isti novac od banke kroz mesec ili dva maksimalno. Zvao sam gredu, jezivo bahati. Kao da oni meni daju novac, a ne ja njima.

Nema od toga ništa, vjerovatno pokušavaju to da proguraju. Meni je preglupo kao samo keš, kada svakako dobijaš isti novac od banke kroz mesec ili dva maksimalno. Zvao sam gredu, jezivo bahati. Kao da oni meni daju novac, a ne ja njima.
I u prvoj fazi nisu razmatrali kreditne kupce za manje stanove, pricali smo vec u temi.
Ocigledno je to radilo jer su veliku vecinu stanova u prvoj fazi prodali.

Iz mog licnog iskustva, samo Jelena im valja od prodajnog tima, ovo ostalo je katastrofa i nabedjeno

Vrh