Da znam ovo su tipske montazne kuce, slicne su, isto iz dva nivoa. Mada meni zbog placa bi vise odgovarala ovakva kao na slici.Vise mi se svidjaju ovakve kuce, montazne su, ali mozes i sam da pravis slicnu.
Montažne kuće preko 100m2, katalog, slike i cene modela
Montažne kuće preko 100m2, katalog sa slikama i cenama za 2021. god. za sivu fazu i ključ u ruke. Mogućnost izrade po nacrtu kupca i kupovina na kredit✅moduluskuce.com
Voleo bih jednu ovakvu manju negde pored Dunava. Verovatno bih isao na tvrdu grardnju, ali mogu da se pokupe lepe ideje od ovakvih projekata.
Projekat solidan, ali ne znam ko bi kupuo stan tik uz trafostanicu Beograd5 220/110KV gde s terase gledas na visokonaponsko postrojenje. Po strani to što zuji konstantno i što nisu dobili i dalje gradjevinsku dozvolu jer postoje primedbe o uticaju zracenja trafostanice na zdravlje ljudi, a pre svega dece.Kakvi su utisci o projektu lux51 na bezanijskoj kosi? Znam da su cene 2200-2600 bez PDV-a. Da li je vredno tih para?
Ne vidim zasebnu temu, pa rekoh da pitam ovde.
Sve prodato u Minelu. Druga faza kažu gotova za dve i po i godine. Ista priča i u Elixiru.Ja bi razmotrio i new minel. Mirno je a tu si.
Peticu ne bih jer je previše prometno, buka, tramvaji, miris pečenja...
Na B kosi, lux, takođe ne bih zbog blizine dalekovoda.
Blok 24, predaleko. Nije to pored vera, nego kraj bežanije.
Dakle po meni je new minel best buy za uloženo dobijeno i da imam lovu, tamo bih.
Ne moras nuzno da gledas na tu stranu. Doduse stoji da mozda postoji uticaj el. polja ali vec postoje zgrade u okolini.Projekat solidan, ali ne znam ko bi kupuo stan tik uz trafostanicu Beograd5 220/110KV gde s terase gledas na visokonaponsko postrojenje. Po strani to što zuji konstantno i što nisu dobili i dalje gradjevinsku dozvolu jer postoje primedbe o uticaju zracenja trafostanice na zdravlje ljudi, a pre svega dece.Pogledajte prilog 125337
Hvala puno na odgovorima, pomogli ste dosta. Zanima me pored navedenih kakva je stolarija u wellportu , A bloku, west 65 ali da kazem obicnim zgradama, jer sam cuo da i u wellportu nije bas sjajna stolarija ? Takodje zanima me da li uopste postoji neka zgrada u Beogradu tj projekat neki gde zaista ugradjuju vrhunsku stolariju i generalno opremu za stan ili je svuda vise manje isto? Nekako mi se cini da je svuda slican kvalitet stolarije svuda eventualno malo bolje ili malo losije?New Quest je poznata i stara firma u branši, ali je ovo njihovo četvrto ili peto ime. Svašta su radili, i dobro i loše.
Naravno, slični ljudi se povezuju, pa rade sa ASC profilima, koji nisu baš najbolji na tržištu.
Ako se potrude, može stolarija da ispadne korektna. Oni proizvode, a materijal dobijaju od firme ASC. Staklo, drvene ramove, okov, i još neke stvari kupuju na slobodnom tržištu. To bi trebalo da bude stvarno dobro.
Pored obavezne detaljne kontrole zbog oštećenja drveta, aluminijuma, okova (vidna oštećenja), treba iskontrolisati funkcionisanje okova i roletne na motor.
Druge stvari, na žalost, osim profesionalaca, niko ne može odmah da primeti. Da li prozor dobro dihtuje, kvalitet gumenih dihtunga, kvalitet montaže, i mnoge druge stvari.
To je ono što sam rekao da bi trebalo da iskontroliše nadzorni organ, ako uopšte zna da radi svoj posao. A video sam ih svakakvih za ove silne godine, ali ponajmanje dobrih.
Na komšijskim objektima je šareno. Sličan sistem aluminijum+drvo je na Zepterri, maaaalo bolji, na Exing-u je isti sistem, a u Westu je na kuli nemačka SCHUCO aluminijumska fasada, što je potpuno drugačije.
Wellport ima stolariju u tom, istom, lošem sistemu. Gde god da su Jevreji investitori, traže najjeftinije, a samim tim i najlošije. Skoro svuda ih prati Exing kao izvođač, a gazda Exinga i gazda ASC imaju čudan i blago patološki odnos.Hvala puno na odgovorima, pomogli ste dosta. Zanima me pored navedenih kakva je stolarija u wellportu , A bloku, west 65 ali da kazem obicnim zgradama, jer sam cuo da i u wellportu nije bas sjajna stolarija ? Takodje zanima me da li uopste postoji neka zgrada u Beogradu tj projekat neki gde zaista ugradjuju vrhunsku stolariju i generalno opremu za stan ili je svuda vise manje isto? Nekako mi se cini da je svuda slican kvalitet stolarije svuda eventualno malo bolje ili malo losije?
Kakva je stolarija u Beogradu na vodi?
Izvinjavam se, ne pratim ovu temu, pa nisam ispratio postove.@deka u akciji Deka nestao u akciji Kad budeš imao vremena deko, razjasni nam konfuziju hehe.