igorsimic
Intermediate
Zivi li neko sa foruma u Uciteljskom naselju? Po cenama je u nekim slucajevima i jeftinije od Zarkova, nasao sam super stan koji je sve full ( cak je i cena ok).Pa posto nemam koga da pitam vise o tom kraju jer nikoga ne poznajem odatle, pa ima li neko sa foruma koji zivi u Uciteljskom Naselju, neka prenese iskustva jer za istu cenu mnogo bolje ovo sto je 10 puta blize i od Vidikovca i od Belih Voda.U pitanju je 1 ulica iznad okretnice 21.Tako miran kraj, a skoro niko nema pojma o njemu.Ja licno mislim bolje kupiti nov sredjen stan koji je 20 minuta blize i u koji ne treba uloziti ni 1 dinar, jer stavise Cerak Vinogradi sto treba 40 min do Zelenog Venca drzi ako ne i vecu cenu od U. Naselja, pa glupo bi bilo davati tolike pare da zivim na kraju grada, kada za iste mogu da nadjem 15-20 minuta od grada trolom Ovim putem ne zelim da uvredim stanovnike Cerak Vinograda, naprotiv, vec samo iskazujem da ce meni tesko pasti i tih 20 minuta putovanja do grada, a kamoli 40 minuta sa obizrom da mi je celog zivota sve na 5 minuta, al sta ces navikne se covek na sve :shok: