igorsimic
Intermediate
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=408933#p408933:3kv3o62i je napisao(la):tragac » Uto Okt 04, 2016 10:40 am[/url]":3kv3o62i]Ne bih nikome preporučio te solitere na Julinom Brdu, ali Cerak Vinogradi su vrhunac kvaliteta u skoro svakom smislu, vrv najbolje projektovano i najbolje izvedeno naselje na Čukarici.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=408509#p408509:3kv3o62i je napisao(la):yexica » 01 Oct 2016 12:45 pm[/url]":3kv3o62i]Da li neko ima savet u vezi sa Julinim brdom. Konkretno me zanimaju stanovi u zgradama koje je gradila Vinca u Zmajevackoj, zatim one iste tipske zgrade u Marine Velickovic i soliteri u Porucnika Spasica. Zanima me da li je cena niska samo zbog lokacije ili ima jos nesto sto treba da znam
Pre ovih smo se bili nameracili na Cerak vinograde, ali u onim zgradama je raspored prilicno nepromenljiv, kupatila metar sa metar.... Uvek dilema da li je bitnije okruzenje ili stan :roll:
Pa ima i boljih naselja na Cukarici a to je Filmski grad ( stankomove zgrade sa zelenim krovovima) koje su novije iz 90ih u odnosu na cerak koji je valjda iz 80ih, a drugi deo Filmskog grada je valjda iz 2007..Generalno naselje je bolje od Ceraka iz vise razloga: blize je, lepse izgleda ( barem meni ), dobro osvetljeno sa odlicnim prevozom 23,53,37,89,50 za razliku od Cerak Vinograda koji imaju samo 52 ( deo kod Jablanicke ).Zgrade su novije a to je itekako bolje, prilazi zgradama uopste nisu zavuceni kao na Ceraku gde od Jablanicke do npr. Breza moras proci kroz one uske ulicice gde su parkinzi i gde nije bas najbolje osvetljeno uvece,,.I jedna isto tako bitna stvar, a to je da je naselje veoma mirno, dok su sve potrebne stvari ( radnje, prodavnice... ) u Kneza viseslava sto je 2 minuta peske za razliku od Cerak Vinograda gde ako zivis na nekoj sredini naselja moras puno pesaciti do vecih prodavnica ili paliti kola ili cekati 52ojku..Cerak je veoma lep, ali ima i boljeg naselja od Ceraka a to je Filmski grad ( barem po meni)..
@Yexica
preporucujem ti da pogledate i Filmski grad, te stankomove zgrade sa zelenim krovovima su prekoputa Skojevskog naselja..
Evo kako izgleda: