Strangelove":184qa3b2 je napisao(la):
Pozdrav svim forumašima.
Nov sam na forumu iako ga pratim redovno već nekoliko godina.
Naime, planiram da kupim dvosoban stan od oko 55-60 m2 na Bežanijskoj kosi i nudi mi se jedan takav u zgradi koju je gradio Neimar-V, na uglu Nedeljka Gvozdenovića i Marka Ristića. Zna li neko kakva je Neimarova gradnja, da ne bude posle par godina priča kao sa rozim zgradama na Bežanijskoj kosi? Ja lično imam veliku odbojnost prema novogradnji, jer 90% novogradnje je građeno tako da se iskoristi svaki cm2 prostora a ne da odgovara ljudskim potrebama.
Strangelove":184qa3b2 je napisao(la):
Pa baš to "negde" je ono što sreću kvari.
Nadam se da će Gaga videti ovu temu, pošto su njegovi komšijski postovi izuzetno korisni i detaljni.
Стрејнџлав, добро ти нама дошао на форум.
Ма гледам/читам ја све теме (осим једне) које су тамно плавим обележене и оном звездицом испред, значи да има нова порука
, али никако бре да је Игор појача (више затамни) да буде уочљивија :wink:
На теми "Опште дискусије о пројектима" па "Разни пројекти", имаш слике о изградњи те зграда које сам постављао још од августа 2011.године, кад су почели радови (копање темеља), па до јуна прошле године када је почело усељење. За овај пројекат нисам отварао посебну тему. Мораћеш зато мало да ровариш по тој теми, јер је било и коментара о градњи те зграде, поготово око фасаде, јер се већини и не свиђа боја
. Такође, мислим да је СТФ или Миланче рекао да је демит фасада у питању.
Сви станови су продати, али ни половина њих још није усељена. Док се још градила зграда биле су на сајту Неимара В, скице свих станова и, колико се сећам, нису били лоши распореди. Свиђа ми се такође, што је подземна гаража у два нивоа и за сад се користи само један улаз у гараже. Онај улаз у гаражу, који се види од улице Недељка Гвозденовића, се не користи.
Што се квалитета градње тиче сигурно је зграда квалитетније урађена од зграда које спомињеш. Лично мени се зграда, као облик, свиђа, али је као и већини, боја фасаде мало одбојна и дречећа. Али кад си у згради тј. у стану, боју фасаде и не примећујеш :wink:
Иначе баш сам хтео ових дана да сликам ту зграду, јер сам приметио једну глупост коју је урадио један од власника стана и да слику поставим у тему "Ко им то дозволи" па ћу то урадити, данас, сутра,...Већ сам на овој теми постављао слике шта је један други станар урадио, али....
На теби је да одлучиш да ли ћеш купити нов или полован стан, баш из разлога који си навео.
Колико сам ти помогао не знам, али видећемо кад одлучиш