Poz ljudi, opet ja
Proslo je malo vremena i zivim sad u BG pa gledah, raspitivah se itd pa na ljeto planiram da kupim nesto pa ako bi me mogli jos malo posavjetovati.
Znaci situacija je ovako, treba mi mali stan (20-30 kvadrata npr, moze i vise) i tu da je do 30-35 hiljada eura a da nije suteren, prizemlje i pozeljno ne potkrovlje. Trazim takav stan al kvalitetno ili dobra lokacija bas tesko, u vecini ovih novih "boljih" zgrada, ili kompleksa, su uglavnom veci stanovi i vece cijene, pogotovo na NBG sto mi ne odgovara. Meni stan treba sad par godina pa kasnije prodati, izdati ili da ga imam kad ovdje dolazim, mozda i ostanem da zivim pa ga zamijenim za bolju lokaciju.
Gledam trazim i mislim da mi jedine opcije preostaju, i koje izlaze u ponudi (nekretnine, halo oglasi, ne znam gdje jos da gledam) Mirijevo i Ledine. Isao sam i gledao spolja barem iz kola, ono vidi se da nije to neki kvalitet al valjda se nece ni raspast, pitao bih komsije kakvo je stanje itd naravno, isto okolina je onako, ima ok stvari i losih, jes da je dalje al jbg, kad je npr duplo skuplji kvadrat u neke od blokova par km dalje.. Pa ne znam, sta mislite, sta mi predlazite da radim? Da li da gledam ove stanove na ovim lokacijama, nesto drugo negdje drugo itd? Svi savjeti dobrodosli.