nikolas27
Higher intermediate
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=525442#p525442:2j17j2bo je napisao(la):Mr.Awesome » Pet Mar 16, 2018 10:21 pm[/url]":2j17j2bo]@nikolas27 - Gospodine, ja zaista nikada nisam imao nameru da nekog uvredim. Zašto neće kupiti niko sa foruma?
Na osnovu celokupne ove diskusije na koju bacim pogled kada imam vremena i kada se setim, mogu zaključiti samo jedno. Jednostavno ljudi koji imaju mnogo vremena i ne znaju kako da ga istroše), dok manji deo njih nešto radi i povremeno se uključi sa kojim pametnim pitanjem ili komentarom. Nadam se da ćete se složiti donekle sa mnom? Oni koji ništa ne rade, ne mogu imati novca. Ovi drugi koji rade - siguran sam da ovoliki novac ne mogu odvojiti (Ja koji ne mogu da se požalim na primanja van naše zemlje, iskreno, toliko novca ne bih mogao da sakupim).
Milionera među nama sumnjam da ima... Daj Bože da je tako, ali teško.
Nikako se ne slažem sa tobom, logika ti je prosto potpuno pogrešna. Što se "bogataša" tiče - ima ih u Srbiji (i Crnoj Gori) koliko hoćeš. Užasno zvuči generalizacija da nema milionera među nama i jednako užasno zvuči konstatacija @Nebojsa-e da samo tipovi poput Miška i Koleta mogu da kupe stan u Kuli (i ranije slične konstatacije drugih članova za ceo BnV). Pogrešna ti je i veza između "rada" i bogatstva. Pogrešna ti je i pretpostavka da ljudi provode vreme na forumu zato što imaju mnogo slobodnog vremena. Sve je pogrešno.
Kad sam već povezao tvoj i Nebojšin komentar - poznajem dosta milionera (i to teške po nekoliko desetina miliona evra) koji voze kola stara 10-15 godina, koji idu odrpani ulicom, kojima ne bi uzeo "hleb iz ruke" što se kaže. Čak znam jednog koji najopuštenije ide na posao u firmu koja nije njegova, radi za najobičniju platu. Oni to rade da se ne bi eksponirali u sredini u kojoj je zavist na žalost na zavidnom nivou. Ti ekstremi možda zaista nisu kupci za ono što stan u Kuli trenutno predstavlja, ali nisu oni krivi za to, niti je kriv BnV, kriva je percepcija ljudi u širem okruženju.
Vi koji ste otišli iz zemlje morate da shvatite jednu apsolutnu istinu - vi se najčešće niste uklopili u Srbiji i to je praktično isključivo lično vaša krivica koliko god to surovo zvučalo. Iz ove konstatacije isključujem samo ljude koji su otišli da bi isprobali i naučili nešto novo i one koji imaju zacrtan cilj da se vrate kući tog i tog datuma. To što vi u inostranstvu zarađujete više para nego što biste zarađivali u Srbiji ne znači da nema ljudi koji na pošten način zarađuju (veliki) novac u Srbiji od svog "rada". Upravo je tu kvaka - vi tu kristalno čistu činjenicu previđate u svojim razmišljanjima i time racionalizujete da vi niste krivi zbog svoje zle sudbine što se odvojeni od porodice i prijatelja - kriva vam je Srbija puna lopova. Slična je i racionalizacija ovih što su u Srbiji nezadovoljni i za to okrivljuju vladajuću stranku koja god bila, kao da će promena vlasti dovesti neku revoluciju...
Propeler":2j17j2bo je napisao(la):Ima bogatih ljudi u Srbiji, ne brini se za to. Samo što ovde nijedan sa IQ-om preko 70 ( dakle, onaj koji nije mentalno retardiran ) ne bi kupio stan u kuli BnV-a za te pare, jer realno ne vredi ni petinu te cene. E tu je problem, takvih nema. Videli smo kakav je kvalitet gradnje u BnV-u tokom požara, koliko je tu grešaka u projektovanju i kolika je to lakrdija.
Troluješ... ali da ti neko ponudi za petinu sadašnje cene, odmah bi prodao sve što imaš i nemaš čak i da imaš IQ ispod 70... Nije tu matematika teška ni za idiote, a trolovanje je već dosta teže.